23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ANADOLU VE FEN LİSESİ MÜDÜRLERİ AKHİSAR’DA TOPLANDI!

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Anadolu Liseleri ile yaptığı aylık toplantısını Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı. Öss ve Test Merkezi Sınavları sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya yaklaşık 28 okul müd

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürleri Akhisar’da Toplandı!

21 Kasım 2007 Çarşamba 15:12

Bu haber toplam 6171 defa okunmuştur

Anadolu Lisesi Müdürleri Akhisar’da Toplandı!
>>>>>Kenan MOLLA

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Anadolu Liseleri ile yaptığı aylık toplantısını Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı. Öss ve Test Merkezi Sınavları sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya yaklaşık 28 okul müdürü katıldı. Akhisar Çağlak Anadolu Lisesin de yapılan toplantı bugün sabah saat 10.00’ da başlayan toplantıya Manisa İl Milli Eğitim Koordinatör Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel Başkanlık yaptı.

Çok verimli bir toplantı geçirdiklerini belirten Manisa İl Milli Eğitim Koordinatör Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel “Her ay düzenlenen toplantımızı bu ay da farklı bir okulumuzda Çağlak Anadolu Lisesi’ nde yapıyoruz. Yaptığımız toplantıda konularımızın içinde ÖSS
başarılarının değerlendirilmesi ve Test Eğitim Merkezi tarafından yapılan sınavların değerlendirilmesi görsel olarak slayt gösterimiz ile uygulamalı olarak toplantımızda sizlere sunduk. Buraya katılan tüm arkadaşlarımızın aldıkları bilgileri okullarındaki görevli arkadaşlara da anlatarak paylaşmalarını bekliyorum. Türkiye’ de belki az ilde yapılan ve çok verimli geçen toplantılarımızda iyi örnekleme de bulunarak bilgi aktarımı gerçekleştiriyoruz” dedi. 21 Anadolu Lisesi, 1 Fen Lisesi ve 2 Özel Anadolu Lisesi, 1 Özel Fen Lisesi, 3 Özel Lise müdürlerinin katıldığı toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

Toplantıya Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt, Özel Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Gürol Serttaş, Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hilmi Ünal, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Gökçe, Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yiğitkanlı, Özel Şehzade Mehmet Koleji Müdürü Giray Kara, Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Müdürü Ufukçetinkaya, Akhisar Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhun Fidan, Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kayacık, Demirci Anadolu Lisesi Müdürü Gülser Özkan Gölmarmara Anadolu Lisesi Müdürü Ertuğrul Çelik, Gördes Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Şener, Kırkağaç Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Erdoğan Kılınç,  Kırkağaç Özel Betül Lisesi Müdürü Abdullah Ardaç, Köprübaşı Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Başbilici, Kula Selim – Sabahat Palandüz Anadolu Lisesi Müdürü Alim Turgut, Salihli Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyün Ergün, Salihli Sakine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Sabri Tunay, Sarıgöl Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Gürlek, Saruhanlı Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çırpan, Selendi Anadolu Lisesi Müdürü Adem Akgün, Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şenbaş, Soma Özel Birlik Lisesi Müdürü Muhammet Dolukan, Turgutlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Uslu, Turgutlu Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Cömert, Turgutlu Özel Gündüzalp Koleji Müdürü Muhammet Coşkun, Turgutlu Özel Rabia Hatun Lisesi Müdürü İbrahim Kocabaş katıldı.










Yorumlar