23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ANAOKULUNDA YILSONU ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU GEÇİYOR

Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu okulun son günlerini dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Yazın gelmesiyle birlikte her güne bir etkinlik diyen Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu öğrencileri etkinliklere doymuyor.

Anaokulunda Yılsonu Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

12 Haziran 2024 Çarşamba 14:45

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur

Anaokulunda Yılsonu Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Haber Merkezi

Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu okulun son günlerini dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Yazın gelmesiyle birlikte her güne bir etkinlik diyen Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu öğrencileri etkinliklere doymuyor. İlk olarak mangal partisiyle yazı karşılayan öğrenciler geleneksel çocuk oyunları ve yüz yüze 100 çocuk oyunlarıyla her gün doyasıya eğlendiler.

Sene sonu yaklaşırken ise seneye 1. Sınıf olmanın heyecanını yaşayan 5 yaş grubu öğrencileriyle Hüseyin Alhat İlkokulu ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu’na gezi düzenlendi. Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu götürdükleri hediyelerle hem kendi öğrencilerini hem de 1. Sınıf öğrencilerini mutlu etti.

Okulun son haftasında ise yine ata tohumlarından yetiştirilen fesleğen fideleri öğrenciler tarafından kendi elleriyle dikilerek ailelerine hediye edildi. Sonraki günde ise su tabancalarıyla okul bahçesinde su savaşı yaparak eğlenceli bir gün daha geçirmiş oldular.






















Yorumlar