22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

ANAVATAN PARTİSİ 21 EKİM' DE

Akhisar Anavatan Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim kurulunu Ak-Hisar Izgara’ da bir çok partililerin katıldığı iftar yemeği verdi. Gelecek yerel seçimler için çalışmalarına başladıklarını belirten Akhisar Anavatan Partisi İlçe Başkanı Akif Kırkıkoğl

Anavatan Partisi 21 Ekim de

05 Ekim 2007 Cuma 21:19

Bu haber toplam 4286 defa okunmuştur

Anavatan Partisi 21 Ekim' de "Evet" Diyecek!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Anavatan Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim kurulunu Ak-Hisar Izgara’ da bir çok partililerin katıldığı iftar yemeği verdi. Gelecek yerel seçimler için çalışmalarına başladıklarını belirten Akhisar Anavatan Partisi İlçe Başkanı Akif Kırkıkoğlu 21 Ekim’ de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Evet oyunu kullanacaklarını belirtti.

Gecede konuşan Kırkıkoğlu “Milletimiz hür iradesini kullanarak 21 Ekim Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine yönelik oylamada partimiz olarak evet diyeceğiz. 2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için genel merkezimizin talimatlarını bekliyoruz. Burada bulunan tüm arkadaşlarımıza yönetim kurulu olarak teşekkür ediyor ve önümüzdeki Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi. İftar yemeğine yönetim kurulundan Abdül Kocatürk, Bekir girgin, Fatih Çarıkçı, Volkan Başaran, Cem Demirdöğen, F.Okan Kutlu, Ali İğci, İlhan Ertekin, Halil Demir, Vedat Köse, Kaya İnan, Şevket Töman, Mehmet Ayhan, Ali Karataş, İdris Öz, Niyazi yapar ve Sabri Şahin katıldı.









Yorumlar