08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

ATSO’DAN FUARA KATILAN ÜYELERİNE SERTİFİKA!

14-17 Şubat tarihleri arasında Antalya da Expo Center de Antalya Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen 14.Akdeniz Uluslar Arası Yiyecek İçecek Gıda Fuarına katılan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden 7 şirkete törenle Katılım Sertifikası veri

ATSO’dan Fuara Katılan Üyelerine Sertifika!

07 Mart 2007 Çarşamba 13:43

Bu haber toplam 2083 defa okunmuştur

ATSO’dan Fuara Katılan Üyelerine Sertifika!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

14-17 Şubat tarihleri arasında Antalya da Expo Center de Antalya Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen 14.Akdeniz Uluslar Arası Yiyecek İçecek Gıda Fuarına katılan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden 7 şirkete törenle Katılım Sertifikası verildi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Lokalinde yapılan törende konuşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ”Antalya Uluslar Arası Gıda Fuarına katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Katılan üyelerimize yönetim kurulunca aldığımız karar ile Katılım Belgesi vermek istedik bunun için toplandık” dedi.

Antalya Uluslar arası Akdeniz Yiyecek ve içecek gıda fuarına Göksel Zeytincilik, Belenlioğlu Zeytincilik, Gürağaç Zeytincilik, Güngör Zeytincilik, Murat Gökgöz, Ali Çınarlı ve Erkan tarım Şirketleri katıldı.

Katılım Belgelerini ATSO Meclis Başkanı İrfan Aksoy, ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ATSO Başkan Yardımcıları Ahmet Doğan İnal ve Erol Boşnak, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Güllüoğlu ve Ali Kuloğlu tarafından verildi.







Yorumlar