08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AVCILARDAN YENİ ATIŞ POLİGONU İÇİN TEŞEKKÜR

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği Yönetim Kurulu Akhisar Belediyesi tarafından Çağlak Mevkii Kent Ormanında yapılan trap atışları poligon açılışına gösterdiği ilgi ve poligonun yapılmasında verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı

Avcılardan Yeni Atış Poligonu İçin Teşekkür

20 Nisan 2007 Cuma 08:54

Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur

Avcılardan Yeni Atış Poligonu İçin Teşekkür
Akhisar Barış GEZİCİ

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği Yönetim Kurulu Akhisar Belediyesi tarafından Çağlak Mevkii Kent Ormanında yapılan trap atışları poligon açılışına gösterdiği ilgi ve poligonun yapılmasında verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı’ yı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Birlik, beraberlik ve dostluk mesajları veren başkan Salih Hızlı “Akhisar’ daki insanlarımızın farklı farklı hobileri var önemli olan da bunları yaşatıp vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlamaktır. Akhisar’ da birlik ve beraberlik içerisinde sivil toplum örgütlerimiz ile çok organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Bende belediye başkanı olarak sizlerin gösterdiği çaba içerisinde kulübünüzü kendi amaçları doğrultusunda kullanmanızdan son derece memnunum. Yeni atış poligonunuz hayırlı olsun” dedi.

Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Mehmet Sucu “Geçen hafta sonu içerisinde yapmış olduğumuz yeni atış poligonumuzun açılışı için Konya’ dan Çanakkale’ ye kadar bir çok şehrimizden toplam 172 sporcumuz katıldı. Bu da sizlerin ve derneğimizin ortaklaşa yaptığı organizasyon ile Akhisar’ a çok büyük bir tanıtım hizmeti kazandırmıştır. Derneğimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına bizlere güvenip yapmış olduğunuz her türlü hizmet için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Başkan Salih Hızlı’ ya makamında Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Mehmet Sucu, yönetim kurulundan Suat Hızlı, Hüseyin Serçetin ve Sadık Demirel ziyarette bulundu.

Yorumlar