18 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir20°C

BAKIRLIOĞLU, GEÇEN SENE1 KİLO DOMAT ZEYTİNİ SATIP, 2 LİTRE MAZOT

CHP’li Bakırlıoğlu:”Geçen sene1 kilo domat zeytini sattıp, 2 litre mazot alınıyordu. Şimdi 2 kilo domat zeytinle ancak 1 litre mazot ancak alınıyor” CHP’li Bakırlıoğlu’nun dinlediği esnaf:“Çiftçi 9 Traktör, 24 Dönüm Tarla Sattı

Bakırlıoğlu, Geçen sene1 kilo domat zeytini satıp, 2 litre mazot

18 Ekim 2024 Cuma 11:07

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur

Bakırlıoğlu, Geçen sene1 kilo domat zeytini satıp, 2 litre mazot

Haber Merkezi

CHP’li Bakırlıoğlu:”Geçen sene1 kilo domat zeytini sattıp, 2 litre mazot alınıyordu. Şimdi 2 kilo domat zeytinle ancak 1 litre mazot ancak alınıyor” CHP’li Bakırlıoğlu’nun dinlediği esnaf:“Çiftçi 9 Traktör, 24 Dönüm Tarla Sattı Ama Borcuna Yetmiyor!” CHP’li Bakırloğlu:” Çiftçinin ne ürünü ne de traktörü para ediyor. Üretici her yerden kıskaç altında”

CHP’li Bakırlıoğlu’nun dinlediği esnaf: “Traktör alan yok, satan çok!”

Tbmm Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Kırkağaç’ta traktör satıcılarıyla bir araya geldi. Çiftçilerin çok zor durumda olduğunu, ektiği ürünlerin tarlada kaldığını ifade eden Bakırlıoğlu “Kırkağaç; Türkiye’deki traktör piyasasının kalbidir ama burada bile almak için gezen bir kişi yok. Çiftçimiz bu sene ektiği her üründen zarar etti. Aylardır iktidarı çağrıda bulunduk, çiftimizin borçlarını faizsiz yapılandırın; üreticiye destek verin diye…  Geçen sene bir kilo domat zeytini sattığınızda, iki litre mazot alınıyordu şimdi iki kilo domat zeytin satıp ancak bir litre mazot alabiliyorsun. Durum buyken üreticimizin borcunu ödeyebilmek için traktörünü, tarlasını satmaktan başka çaresi yok. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi…” dedi.

57df285a-db1e-4632-b969-cde957e11b9f.jpgesnaf1.jpgesnaf2.jpgesnaf3.jpgesnaf4.jpg

Yorumlar