22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

BAŞARILI YÜZÜCÜLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI!

Akhisar Belediye  spor yaz yüzme spor okulu ilk bölümü 110öğrencinin katılımı ile başladı. 4 haftalık eğitimden geçen 06 - 12 yaş arasındaki yüzücüler sertifikalarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’dan aldılar. Belediye Başkanı Salih

Başarılı Yüzücülere Sertifikaları Dağıtıldı!

28 Temmuz 2007 Cumartesi 19:42

Bu haber toplam 3374 defa okunmuştur

Başarılı Yüzücülere Sertifikaları Dağıtıldı!
AKHİSAR:(Kenan MOLLA)

Akhisar Belediye  spor yaz yüzme spor okulu ilk bölümü 110öğrencinin katılımı ile başladı. 4 haftalık eğitimden geçen 06 - 12 yaş arasındaki yüzücüler sertifikalarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’dan aldılar. Belediye Başkanı Salih Hızlı başarılı yüzücülere Akhisar Belediye Spor’un şapkalarından verdi ve toplu halde fotoğraf çektirdi.

Belediye yüzme havuzunda yapılan törende konuşan Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Yaklaşık bir aydır süren yüzme kursuna katılan öğrencilere sertifikaları vermek için toplandık. Çocuklarını bizlere emanet ettikleri için burada velilere teşekkür ediyorum. Sportif faaliyetlerimiz inşallah bundan sonra daha da artar. Bunlar çocuklarımız için önemli. Çocuklarımız burada öz güvenlerini, spora karşı ilgilerini arttırıyorlar. Spor kurslarımız çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlıyor. Arzu ediyoruz ki bu yaz yüzme kurslarından başarılı yüzücüler çıkması Türkiye Olimpiyat şampiyonları çıkması o zaman daha da mutlu oluruz. İmkanlar arttıkça bu sadece yüzme değil sporun her dalında başarılı öğrencileri yetiştirilir. Burada velileri ve sertifika alacak öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.

Akhisar Belediye spor Uzman Yüzme eğitmenleri Öznur İnce Helvacıoğlu ve Çağatay Özçelik, “ Gerçek bir yaz yüzme sporu kursunu disiplin içerisinde geçirdik. Yaz Yüzme  kursumuzun ilk bölüme 110 öğrenci katıldı. 3 Gruptan oluşturduğumuz öğrencilerimize atlayış, serbest yüzme tekniklerini öğrettik. 4 Hafta süren çalışmalardan sonra başarılı olan öğrencilere yeşil, gayretli olan öğrencilerimize sarı, çaba gösteren öğrencilerimize kırmızı renkli sertifikaları almayı hak ettiler”  dedi.














Yorumlar