22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

BAŞTABİP BALSOY’A TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ!

Mustafa Kirazoğlu ek binasındaki sağlık personeline bankadan alınan promosyonu dağıtan baştabibe Manisa Sağlık-Sen şube başkanı tarafından teşekkür belgesi verildi. Akhisar’daki iki hastanenin tek çatı altında birleşmesinden sonra, bir bankanın...

Baştabip Balsoy’a Teşekkür Belgesi Verildi!

29 Ocak 2008 Salı 14:18

Bu haber toplam 3053 defa okunmuştur

Baştabip Balsoy’a Teşekkür Belgesi Verildi!
>>>>>Kenan MOLLA

Mustafa Kirazoğlu ek binasındaki sağlık personeline bankadan alınan promosyonu dağıtan baştabibe Manisa Sağlık-Sen şube başkanı tarafından teşekkür belgesi verildi. Akhisar’daki iki hastanenin tek çatı altında birleşmesinden sonra, bir bankanın promosyonundan Mustafa Kirazoğlu Hastanesinde çalışanlarına Baştabiplik tarafından 250 YTL. dağıtıldığı için Manisa Sağlık-Sen Şube Başkanı tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi.

Akhisar Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu binasında bulunan Baştabiplik makamında yapılan “Teşekkür Belgesi” verilmesinden
önce bilgi veren Baş Tabip Muzaffer Özden Balsoy, “ Hastanelerin birleşmelerinden önce görev yaptığım Akhisar Devlet Hastanesi personelinin maaşlarını aldığı banka ile yaptığımız protokolle aldığımız promosyon parasını personelimize dağıtmıştık. İki hastanenin birleşmesinden sonra Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi baştabipliği personeline böyle bir uygulama yapılmadığını öğrendim. Her iki ünite de çalışanların aynı banka şubesinden maaşlarını almaları avantajı ile, tekrar Banka müdürü ile bir protokol yaparak aldığımız promosyonu Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesi personeline dağıttık. 220 çalışan arkadaşımıza 250 YTL. ödeme yaptık” dedi.

Manisa Sağlık-Sen Şube Başkanı, Saruhanlı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Yüksel Ülker ’de, “Genel merkezimizin onayını alarak, Genel Başkanımız Doktor Ahmet Aksu’nun imzasını taşıyan Teşekkür Belgesini hazırlattık. Sağlık-Sen Manisa Şubesi ve Akhisar Temsilciliği olarak Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinin baştabibine bankadan alınan promosyonun dağıtılması talebinde bulunuldu. Fakat bu alınan promosyon parası ödenmedi. İki hastanenin birleşmesinden sonra Sayın Muzaffer Özden Balsoy duyarlılık göstererek bankadan alınan promosyon parasını bu güne kadar almayan 220 sağlık personeline dağıttığı için şükranlarımı sunuyor ve Genel Merkezimizden yollanan Teşekkür Belgesini takdim ediyorum” dedi.

Manisa Sağlık-Sen Şube Başkanı Yüksel Ülker’in Baştabip Muzaffer Özden Balsoy’a teşekkür Belgesi verdiği toplantıya, Baştabip Yardımcısı Erdoğan Arslan, Baş Hemşire Ayşe Yaşar, Hastane Müdürü Sultan Taşkıran, Müdür Yardımcısı Mustafa Dağlar, Sağlık-Sen Akhisar Temsilcisi Ali Şahan’da katıldılar.









Yorumlar