08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

BELEDİYE BAŞKANI' NDAN 3 AMATÖR KULÜBE MALZEME YARDIMI

Akhisar Belediye Başkanı Akhisar’daki  Amatör  takımlara Antrenman malzemeleri kulüp yöneticilerine verdi. Manisa 1. amatör Akhisar grubunda mücadele eden Yıldırımspor, Karabulutspor ve

Belediye Başkanı ndan 3 Amatör Kulübe Malzeme YArdımı

20 Ekim 2006 Cuma 10:11

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

BAşKAN’DAN 3 AMATöR KULüBE MALZEME YARDIMI

Akhisar Belediye Başkanı Akhisar’daki  Amatör  takımlara Antrenman malzemeleri kulüp yöneticilerine verdi. Manisa 1. amatör Akhisar grubunda mücadele eden Yıldırımspor, Karabulutspor ve pazarcı spor’a Akhisar Belediye Başkan ve Kulüp Başkan ömer İşçi futbol takımının  Antrenmanda ki tüm ihtiyaçları olan malzemeleri kulüp yöneticilerine verdi.

Akhisar Belediye Başkan’ı Salih Hızlı “çoktandır yapmak istediğimiz bir çalışmaydı. İlçemizde Manisa 1. Amatör  kümede mücadele  eden güzide kulüplerimiz Yıldırımspor, Karabulutspor, ve Pazarcıspor’a 20 kişilik Antrenman malzemeleri  verdik. Bu kulüplerde oynayan futbolcular sahaya çıktıklarında önce iyi bir takım olduklarını göstermeleri  açısından  bizde bu üç kulübümüze Antrenman malzemesi yardımı yaptık” dedi.

Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan, Karabulut İdarecisi şerif  Durmaz ve Pazarcıspor Yöneticisi Zafer  danış “Belediye Başkanımızın bizlere yaptığı malzeme yardımları bizleri ve futbolcularımızı sevindirdi. Belediye Başkanına teşekkür ediyoruz” dedi.

           

Yorumlar