08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

BİR KİTAP KARŞILIĞINDA ŞİİR DİNLETİSİ!

Akhisar Belediyesinin desteklediği ve katkı sağladığı şiir dinletisi Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda şiir severlerle buluştu. Şiir severler Akhisar İstiklal İlköğretim kütüphanesine bağışlanmak üzere verdiği kitaplarla etkinlikte buluştu

Bir Kitap Karşılığında Şiir Dinletisi!

27 Kasım 2006 Pazartesi 00:06

Bu haber toplam 2577 defa okunmuştur

Bir Kitap Karşılığında Şiir Dinletisi!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediyesinin desteklediği ve katkı sağladığı şiir dinletisi Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda şiir severlerle buluştu. Şiir severler Akhisar İstiklal İlköğretim kütüphanesine bağışlanmak üzere verdiği kitaplarla etkinlikte buluştular.

Herkes kitap dolusu çantaları ile etkinliği izlemeye gelirken bir çok kitap bir araya gelerek İstiklal İlköğretim Okuluna verilmek üzere toplandı. Sahnede Cüneyt Ulugün, Burak Yurdakul, Semra Şener, Gülsüm Kaya, Olgu Gürdal ve Mehmet Çavdar’ ın şiirleri ile salonda şiir severler duygu dolu anlar yaşadı.

Yüzlerce izleyici yüreklerinden getirdikleri kitaplarla, yüzlerce çocuğu mutlu edecekler. “Yarınlarımıza çocuklarımıza sahip çıkmalıyız” mesajı verilen gecede, alkışlar bu amacı paylaşan herkese oldu.








Yorumlar