08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

CBÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN TERÖRE LANET!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Hakkari Yüksekova Dağlıca Beldesinde şehit düşen 12 askerimiz için anma töreni yapıldı. Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Meltem Sesli terörü lanetle.

CBÜ Akhisar Meslek Yüksek Okulundan Teröre Lanet!

23 Ekim 2007 Salı 17:35

Bu haber toplam 3086 defa okunmuştur

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİAKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU VE TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULUTERÖRÜ LANETLE KINADI!
>>>>> Kenan MOLLA

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Hakkari Yüksekova Dağlıca Beldesinde şehit düşen 12 askerimiz için anma töreni yapıldı. Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Meltem Sesli terörü lanetle kınadıklarını bu tür olayların bir daha olmamasını dilediklerini söyleyerek vatan uğruna canını gözünü kırpmadan feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Tören Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Akhisar Meslek Yüksekokulu ve Tütün Eksperliği Yüksekokulu öğrencilerinin ve öğretim üyeleri Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gökbunar, Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öztürk, Tütün Eksperliği Yüksekokul Müdür Yardımcısı Aysun Tokmakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Metin Çabuk ve Üniversite idari personeli tarafından hep birlikte söylenmesi ile son buldu.






Yorumlar