18 Ekim 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir13°C

CBÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU 5. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ!

CBÜ Akhisar Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Tavukçuluk Programı 5. Dönem Zeytin Yetiştiriciliği ve Değerlendirme Programı, Bilgisayar, Makine, Otomotiv, Elektrik ve Tekstil Programları 4. Dönem Mezunlarını verdi......

CBÜ Akhisar Meslek Yüksekokulu 5. Dönem Mezunlarını Verdi!

13 Haziran 2007 Çarşamba 20:51

Bu haber toplam 5966 defa okunmuştur

CBÜ Akhisar Meslek Yüksekokulu 5. Dönem Mezunlarını Verdi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

CBÜ Akhisar Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Tavukçuluk Programı 5. Dönem Zeytin Yetiştiriciliği ve Değerlendirme Programı, Bilgisayar, Makine, Otomotiv, Elektrik ve Tekstil Programları 4. Dönem Mezunlarını verdi.

Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni saat 18.00’de Manisa Milli Egemenlik Anıtına çelenk konması ile başladı. Manisa Milli Egemenlik Anıtından başlayan Mezuniyet yürüyüşünün 19 Mayıs stadyumunda son buldu. 19 Mayıs Stadında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, CBܒden mezun öğrenciler adına bir öğrenci açılış konuşması yaptı. Rektör Prof. Dr. Semra Öncü’nün konuşmasından sonra Celal Bayar Üniversitesi Halk dansları ekibi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencileri gösterilerini sundular.

Akhisar Meslek Yüksekokulu’nun dereceye giren öğrencilerine mezuniyet belgelerini ve ödüllerini “Okul birincisi Ozan Bilgiçer otomotiv, Okul ikincisi Kamil Ertan otomotiv, Okul üçüncüsü Duygu Koç’a makine programı” Akhisar Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meltem Sesli verdi.19 Mayıs Stadında CBÜ Mezuniyet gecesinde Tören havai fişek gösterileri ile devam etti ve Yalın konseri ile gece sona erdi.





























Yorumlar