24 Eylül 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir22°C

CHP AKHİSAR ÖRGÜTÜ PİKNİKTE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları seçimlerinin yenilenmesinin ardından tüm örgütün tanışması için düzenlediği piknik etkinliğinde partilileri bir araya getirdi.

CHP Akhisar Örgütü Piknikte Buluştu

23 Eylül 2024 Pazartesi 14:30

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur

CHP Akhisar Örgütü Piknikte Buluştu

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları seçimlerinin yenilenmesinin ardından tüm örgütün tanışması için düzenlediği piknik etkinliğinde partilileri bir araya getirdi. Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile ailelerinin katıldığı etkinlik büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Etkinliğe misafir olarak katılan CHP Parti Okulu Manisa Sorumlusu Sahra Baydar, partililere hitap ederek değerli bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Piknik boyunca sıcak bir ortamda kaynaşan katılımcılar, parti içi dayanışmayı güçlendirdi.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Besim Dutlulu CHP İlçe Başkanlığının bu güzel etkinliğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken partililerin kendisine sorduğu tüm soruları samimiyetle cevapladı. İlçe Başkanı Hayriye Hacet, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her geçen gün büyüyen, asırlık çınar Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin bir araya geldiği bu keyifli buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin her sorununa dair ‘Vardır bir çaresi’ diyor ve halkımızla birlikte, çözüm odaklı bir mücadele veriyoruz.” ifadelerini kullandı. CHP Akhisar İlçe Başkanlığı, bu tür etkinliklerle partililer arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmeye devam edeceklerini belirtti.


















Yorumlar