22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

CHP İLÇE TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı’na bir gün kala Arife günü CHP ilçe Lokalinde bayramlaşma programı düzenledi.

CHP İlçe Teşkilatında bayramlaşma

15 Haziran 2024 Cumartesi 14:45

Bu haber toplam 3266 defa okunmuştur

CHP İlçe Teşkilatında bayramlaşma

Akhisar Haber Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı’na bir gün kala Arife günü CHP ilçe Lokalinde bayramlaşma programı düzenledi.

Saat 11.00’de düzenlenen Kurban Bayramı kutlama programına CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Belediye Başkan Vekili Şafak Akçalı,  CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan, Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Kayserili, Bedri Türk, Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kutlama programında konuşan İlçe başkanı Hayriye Hacet;” Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer bayram kutlamamıza hoş geldiniz. Bayram sevinç, bayram neşe, coşku ve bu coşkuyu asıl her bir aile, çoluğuna çocuğuna bayram sevincini yaşatabildiği zaman en coşkulu şekliğiyle kutlayacağız. Çocuklarımız karne aldıkları yıkılmamış okullarda, birkaç misafir oldukları okullarda kutlamadıkları zaman asıl bayramlarımız olacak. Biz istiyoruz ki çocuklarımız kendi sınıflarında, kendi masalarında kendi sıralarında bayramlarını yaşasınlar. Kendi okul bahçelerinde yıkılmamış güçlendirilme nedeniyle terk edilmemiş okullarda bayram sevinci yaşasınlar istiyoruz. CHP çatısı altında yaptığımız siyasetin hep birlikte istediğimiz daha adil, daha eşit, daha güvenilir, daha çağdaş bir Türkiye için siyaset yapıyoruz. İstiyoruz ki daha güvenli okullarda karnelerimizi alalım. Bzi yerel yönetimlerde kazandığımız iktidarı, genel yönetime taşıyacağız. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyla, zaferle işte o zaman çocuklarımızı kendi okullarında kendi sınıflarında kendi okul bahçelerinde daha güvenilir bir karne sevinçlerinde atanamayan öğretmenler değil, atanmış öğretmenlerle bayram ve karne sevinçleri yaşayacağız. Biz böyle bayramlar değil, yoksulluk içinde yaşananlar, eşitsizlik içinde yaşananlar bayramlar istemiyoruz. O nedenle 6 oklu bayrağın altındayız, o nedenle Atatürk’ün çizdiği yolda biz umuyoruz ki önümüzdeki dönemlerde daha eşit, daha adil, daha coşkulu bayramlar kutlayacağız. CHP ilçe başkanı olarak Kurban bayramınızı kutluyorum diyaret sözlerine son verdi.

Kutlama programında konuşan eski İlçe başkanı İsmail Şahin;” Buradan herkesin bayramını kutluyorum, nice bayramlar diyoruz. İnşallah diğer bayramlar bayramın ikinci günü veya birinci günü kutlanır. Bu vesile ile bayramınızın bayram tadında geçmesini dileğiyle, bizim gibi epeyce eskimiş insanların bu partide yerel yönetimlerde bayramı yaşadık, genel yönetimlerde de bayram yaşayacağım kanısı oluştu bende artık. Dün genel başkan Tekirdağ’da Ecevit’i anımsattı hepimiz mutlu olduk. Önümüzdeki günlerde gerçekten mutlu günler yaşayacağız. Bir kez daha sizlerin Kurban Bayramsızını kutluyorum” dedi.

Kutlama programında konuşan Belediye Başkan Vekili Şafak Akçalı;” Belediye başkanımız Besim Dutlulu’nun vekili olarak buradan herkesi selamlıyorum. Bayramlar paylaşmakla güzeldir. CHP’de güzel bir kalabalık olacak demişti ve Buradan örgütün gücünü tekrar yşayıp heyecanlanacaksın demişti, bizde buradan hepinizin Kurban bayramınızı kutluyorum” dedi.

Kutlama programında konuşan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu;” Öncelikle hepinizin Kurban bayramınızı kutluyorum. Yarın ayrıca babalar gününüzü de kutluyorum, evine helal ekmek götürmekten başka kaygısı olmayan tüm babalar gününü de şimdiden kutluyorum. Örgütlerimiz ile bayram kutlamalarımız devam edecek. Geçen yılda burada Kurban bayramını katılmıştık ama bizraz buruk geçmişti, 14-28 Mayıs seçimlerinin arkasından kurban bayramını beraber yaşamıştık. Tabi ki içimiz buruktu 100 yılın seçimi dediğimiz kazanmak zorundayız dediğimiz seçimleri kazanamamıştık. Bunun moral bozukluğu ve burukluğuyla burada bayramlaşmıştık. Salihli, Sarıgöl , oradan Manisa’ya geçtim Manisa’da büyük bir salonda bayramlaşma yaptık. Orada bir tarafa baktım Yunusemre Belediye başkanı Semih Balaban, öbür tarafımda Manisa’da ilk Şehzadeler Belediye başkanım Gülşah Durbay ve beri tarafta da Manisa Büyükşehir Belediye başkanımız Ferdi Zeyrek vardı. Bana mutluluğun fotoğrafını çizebilirmisin, hakikatten mutluluğun fotoğrafı bu olsa gerek dedim.  Manisa’da 16 tane ilçede yarışa girdik 14 tanesini kazandık, yetmedi Cumhuriyet tarihinde ilk defa Manisa’da birinci prti haline geldik ve Manisa Büyükşehir belediyesini kazandık. Burada en büyük py ilçe yönetimleri, il yönetimi, adaylarımız mutlaka büyük katkıları var, ama en büyük par inanın bu örgütün emekçileridir. Çok gururlandım, çok onurlandım bizlere bu onuru yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin yüzde 75’i CHP’li Belediyeler tarafından yönetiliyor. Ekonominin yüzde 85’i CHP’li belediyeler tarafından yönetilmektedir. Yerel seçimlerde önemli bir zafer elde ettik. Manisa’nın umudu, Türkiye’nin gururu olmuş Özgür Özel’in genel başkanlığında CHP iktidara taşıyacağımızın inancımla hepinizin Kurban bayramızını kutluyorum” dedi.
















































  

Yorumlar