08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ÇOCUKLARDAN SEVGİ ORMANI!

Çamönü Ertuğrul Özçubukçu İlköğretim Okulu personeli ve öğrencileri Orman Haftası çerçevesinde  “Sevgi Ormanı” oluşturdu. Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğünün ve köylülerin katkıları, Emine Özçubukçu ve Aksek Sevgi Çocukları Eğ

Çocuklardan Sevgi Ormanı!

24 Mart 2007 Cumartesi 00:53

Bu haber toplam 4413 defa okunmuştur

Çocuklardan Sevgi Ormanı!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Çamönü Ertuğrul Özçubukçu İlköğretim Okulu personeli ve öğrencileri Orman Haftası çerçevesinde  “Sevgi Ormanı” oluşturdu. Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğünün ve köylülerin katkıları, Emine Özçubukçu ve Aksek Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin katılımı ile tüm okul öğrencileri ve personeli 22 Mart Perşembe günü 15:15 de 2 dönümlük bir alana fıstık çamı fidanı diktiler.

Şenlik havasında geçen ağaç fidanı dikiminde Okul Müdürü Abdülkerim Korkmaz “Günümüzde yaşanan küresel ısınmayla artık her açıdan çevreyi korumak bir zorunluluktur. Sembolik de olsa artık öğrencilerimizin bir ormanı ve bu ormanda bir ağaçları var. Kendilerinin oluşturdukları bu ormandaki her fidan onların yüreklerinde yeşil sevgisini daha da derinleştirecektir” dedi.

Kutlamada öğrenciler  ağaç ve orman sevgisini anlatan şiir ve yazılar okudular. Öğrenciler; Doğa ve ağaç sevgisini yüreklerinde hissederek oluşturdukları bu alana “Sevgi Ormanı” adını verdiler.


















Yorumlar