23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

DEMOKRAT PARTİ HANIMLARI HIZLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR!

Akhisar Demokrat Parti Kadın Kolları çevre mahalle çalışmalarının ardından Akhisar’ da merkez mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Halkın yoğun bir şekilde kendilerine büyük bir ilgi duyduğunu ve gösterdiğini belirten Kadın Kolları Başkanı Ş

Demokrat Parti Hanımları Hızla Çalışmalara Devam Ediyor!

11 Temmuz 2007 Çarşamba 21:02

Bu haber toplam 2568 defa okunmuştur

Demokrat Parti Hanımları Hızla Çalışmalara Devam Ediyor!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Demokrat Parti Kadın Kolları çevre mahalle çalışmalarının ardından Akhisar’ da merkez mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Halkın yoğun bir şekilde kendilerine büyük bir ilgi duyduğunu ve gösterdiğini belirten Kadın Kolları Başkanı Şükufe Dutlulu çözümün demokrat parti’ de olduğunu belirtti.

DP Akhisar İlçe Kadın Kulları Başkanı Şükufe Dutlulu yaptığı açıklamada “Ben ve arkadaşlarım Akhisar’ ımızın Manisa 2. milletvekili adayı Ahmet Dutlulu için canla başla çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar, her zaman destek oluyorlar. Demokrat Parti Akhisar İlçe Kadın Kolları olarak hep birlikte çok güzel bir ekip halinde çalışıyoruz. Bazı gittiğimiz mahallelerde ise vatandaşlarımız ilk defa böyle bir ekip gördüklerini telaffuz ettiler. İnşallah sonuçta çok iyi olacak ve Akhisar kazanacaktır. Seçimlere son 10 gün kala çalışmalarımız daha sık olacaktır. Çevre mahallelerimizdeki çalışmalarımızı tamamladık, bundan sonra merkez mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir. Her mahalleden bizlere bir çok istek oluyor, bizler de bazen bu istekler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Herkes bizlerden çok memnun, inşallah bizlerde sonuçtan çok memnun olacağız” dedi.


Yorumlar