23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLADI

1954 yılından bu yana eski yerinde faaliyet gösteren Akhisar Devlet Hastanesi yeni binasına geçti ve hizmete başladı. 70 yataklı olan eski bananın ardından 100 yataklı yeni hizmet binasında ayrıca Acil Servis olmayacağı söylentilerinin doğru olm

Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmete Başladı

28 Haziran 2007 Perşembe 08:46

Bu haber toplam 3440 defa okunmuştur

Devlet Hastanesi Yeni Binasında Hizmete Başladı
Akhisar (Akif ÖZALP)

1954 yılından bu yana eski yerinde faaliyet gösteren Akhisar Devlet Hastanesi yeni binasına geçti ve hizmete başladı. 70 yataklı olan eski bananın ardından 100 yataklı yeni hizmet binasında ayrıca Acil Servis olmayacağı söylentilerinin doğru olmadığı ve halen acil servisin devam edildiği belirtildi.

Yeni binanın hasta odaları 1 ve 2 yataklı olarak dizayn edilmiş ve özel oda statüsünde 32 odası olduğu, hastane ayrıca Akhisar ve köyleriyle beraber Gördes, Kırkağaç, Gölmarmara ve Sındırgı' dan gelen hastalara hizmet vermekte ve bölge hastanesi görevi de üstlenmektedir. Hastanede bilgisayarlı tomografi birimi, video endoskopi ünitesi, renkli ultrasonografi ünitesi ve en son teknolojiyi kullanan ameliyathane ve laboratuvarlarıyla hizmete başladığı bildirildi.












Yorumlar