22 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir20°C

DOĞAL MALZEMELERDEN HASIR ÖRME SERGİSİ AÇILDI

Akhisarlı ev hanımı Gülsüm Duysak, 15 kursiyeriyle birlikte 3 ay içersinde yaptığı geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı “Doğal Malzemelerden Hasır Örme” sergisini Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde

Doğal Malzemelerden hasır örme sergisi açıldı

01 Ekim 2024 Salı 16:51

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur

Doğal Malzemelerden hasır örme sergisi açıldı

Akhisar Haber Ajansı

Akhisarlı ev hanımı Gülsüm Duysak, 15 kursiyeriyle birlikte 3 ay içersinde yaptığı geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı “Doğal Malzemelerden Hasır Örme” sergisini Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde Akhisarlıların hizmetine açtı.

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde Saat 14.00’te açılışı yapılan “Doğal Malzemelerden Hasır Örme” sergisini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu açtı.

5 gün açık kalacak “Doğal Malzemelerden Hasır Örme” sergisini Akhisarlıların gezip görmesini istiyorum diyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu;” tamamen doğal malzemelerden elde edilen bu sergi gördüm ve çok beğendim. Tamamen geri dönüşüm, atık malzemeden ve kimsenin kullanmayacağı bitki atıkları ve tamamen doğada bulunan atıklardan yapılan ve geri dönüşümün tam anlamıyla gösteren şık ürünler. Usta öğretici Gülsüm Duysak’ı tebrik ediyorum” dedi.

Usta öğretici Gülsüm Duysak;” 15 kursiyerimiz ile 3 ay gibi bir zaman içersinde “Doğal Malzemelerden Hasır Örme” sergimizi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tamamen doğadan topladığımız çam iğnesi, Mıpip Kabuğu, Palmiye yaprağı, Kındır Otu, Kovalık, Hayıt, Söğüt, Kargı gibi geri dönüşüm ürünlerinden sergimizi hazırladık. Tamamen masrafsız bir sergi oldu. Katılımlarından dolayı başta Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve Eşi Özge Dutlulu’ya ve eş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
















































Yorumlar