16 Ekim 2024
  • Manisa28°C
  • İzmir27°C

DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜNDE ÜRETİCİ KADINLAR İLE BİR ARAYA GELİNDİ

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde kadın çiftçiler çalışma yerlerinde ve üretim alanlarında ziyaret edildi. Zeytinliova Mahallesinde zeytin hasadı yapan çiftçi kadınları ziyaret eden

Dünya Kadın Çiftçiler Gününde üretici kadınlar ile bir araya gelindi

16 Ekim 2024 Çarşamba 10:49

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

Dünya Kadın Çiftçiler Gününde üretici kadınlar ile bir araya gelindi

Haber Merkezi

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde kadın çiftçiler çalışma yerlerinde ve üretim alanlarında ziyaret edildi. Zeytinliova Mahallesinde zeytin hasadı yapan çiftçi kadınları ziyaret eden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıçüretici kadınlara çiçek takdim etti.

Dünya Kadın Çiftçiler Günü vesilesiyle kadın üreticiler ile bir arada olmaktan, bu özel günü onlarla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk; “Kadın çiftçileri her alanda desteklemeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerde özellikle üretici kadınlarımızın da aile bütçesine katkıda bulunmasını, yaşamlarını kendi imkânlarıyla sürdürebilmelerini sağlamasını, tarım sektöründe istihdam edilme kapasitelerini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

15.10.2024 tarihindeki kadın çiftçi ziyaretine; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Lütfi Kaymak, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç, Akhisar Ziraat Odasından temsilciler ile konu sorumlusu teknik personeller katıldı.










Yorumlar