23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE EĞİTİM-SEN' DEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

Eğitim Sen Akhisar Temsilciliği tiyatro topluluğu olan Tiyatro Güneş, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunu 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle tekrar sahneliyor.5 Ekim 2007 Cuma akşamı saat 20:30’da Bülent Ciğeroğlu Kül

Dünya Öğretmenler Gününde Eğitim-Sen den Tiyatro Etkinliği

01 Ekim 2007 Pazartesi 09:34

Bu haber toplam 4064 defa okunmuştur

EĞİTİM SEN’DEN 5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE TİYATRO ETKİNLİĞİ
Akhisar (Akif ÖZALP)

Eğitim Sen Akhisar Temsilciliği tiyatro topluluğu olan Tiyatro Güneş, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyunu 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle tekrar sahneliyor.5 Ekim 2007 Cuma akşamı saat 20:30’da Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda sahnelenecek olan oyun daha önce de 20 Haziran 2007’de sahnelenmiş izleyenlerinin büyük beğenisini almıştı.

Yönetmenliğini Ali İlhan'ın yaptığı oyunda Ali Arslan, Ali Şahan, Aydın Dalda, Görkem Oynar, Gülden Bodur, İlhan Gedük, Nedim Teker, Nergiz Tosuner, Nurdan Güler, Özlem Soycan, Veli Doğan, Yasemin Arslan, Zehra Özer ve Zeynel Polat oyuncu olarak görev alıyorlar.

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle tekrar sahnelenecek oyunun biletlerini tiyatro severler oyun günü salon gişesinden temin edebilecekler.

Eğitim Sen Tiyatro Topluluğu Tiyatro Güneş, aynı oyunu 6 Ekim 2007 günüde Manisa’da sahneleyecekler.

NOT: Tiyatro Güneş’in sahnelediği oyun ile ilgili Haziran ayında akhisarheber.com da yayınlanmış haber, fotoğraflar ve video görüntüsünü izlemek aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Haber ve Video için:https://www.akhisarhaber.com/d/other/modules.php?name=News&file=article&sid=1697<-a>

Video için:
http://www.youtube.com/v/xB3nrtkhscg

Yorumlar