23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ECEVİT'İN CENAZESİNE GİDEN OTOBÜS DEVRİLDİ!

Akhisar DSP ilçe teşkilatının organizasyonu ile, 8 araçlık bir konvoyla Bülent Ecevit’in cenazesine katılan araçlardan biri düşük banket yüzünden şarampole devrildi. 25 kişi yaralandı. Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan 22

Ecevitin Cenazesine Giden Otobüs Devrildi!

12 Kasım 2006 Pazar 23:06

Bu haber toplam 4600 defa okunmuştur

ECEVİT’İN CENAZESİNE GİDEN YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ. 25 KİŞİ YARALANDI.
AKHİSAR (KENAN MOLLA)

Akhisar DSP ilçe teşkilatının organizasyonu ile, 8 araçlık bir konvoyla Bülent Ecevit’in cenazesine katılan araçlardan biri düşük banket yüzünden şarampole devrildi. 25 kişi yaralandı. Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan 22 si ayakta tedavi görürken, 3 yaralı tedavi altına alındı.

Edinilen Bilgelere göre, İzmir-İstanbul karayolu üzerinde bulunan DSP Akhisar ilçe lokali önünden saat 22.30 da  Bülent Ecevit’in Ankara’da yapılacak cenaze törenine katılmak için hareket etti. Akhisar-Gölmarmara- Salihli  yolu ile İzmir-Ankara asfaltına ulaşmak için yola çıkan konvoydan  45 Y 5866 plakalı Muzaffer Temiz  (39) yönetiminde yolcu otobüsü, Akhisar çıkışının 8. Km. sinde Pınarcı köyü yakınlarında, yolun darlığı ve 20 Cm. aşan düşük banket nedeni ile şarampole devrildi.  Şarampole devrilen araçta bulunan 45 kişiden 25 kişi yaralandı. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesine kaldırıldı.  Dündar Tuncer, Süleyman Altınöz, Şerafettin Usta, Cemal Kırgıç, Hüseyin Akdağ, Erkan Kükrer, İrfan Kükrer, Ömer Karabulut, Mehmet Onur, Vecdet İnal, Vedat Türkmen, Halil Tuncer, Niyazi Keskin, Ali Keskin, H.İbrahim Sümer, Zihni Onar, Fatih Sadeer, Halil Onur, Osman Akyel, Hikmet Sarı, Muharrem Çakmak, ve sürücü Muzaffer Temiz ayakta tedavi görüp taburcu edilirken, Kemal Topçuoğlu, Remzi Eser beyin sarsıntısı geçirdikleri, Durmuş Kırgıç, kırıkları nedeni ile Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunuyor.

Bülent Ecevit’in cenazesine giden konvoydaki aracın kaza yaptığı aynı yerde, sabah saat 05.30 sıralarında da plakaları çıkarıldığı için, plakalı ve sürücüsü tespit edilemeyen bir kamyonda düşük banket nedeni ile aynı yerde şarampole devrildi.





 

Yorumlar