08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

EĞİTİME ROCK DESTEĞİ

Akhisar Kapalı Spor Salonu’nda Ak-sek Vakfı’nın eğitim projesine destek amaçlı düzenlenen konserde gençler rock müziğe doydu. Gecede Akhisarlı Rock grupları Kavırma, Kuram, Anorfaz sahne aldı. Akhisar’ın en sert gecesinde gruplar kadar seyircinin.

Eğitime Rock  Desteği

13 Eylül 2007 Perşembe 16:00

Bu haber toplam 4581 defa okunmuştur

Eğitime Rock  Desteği
AKHİSAR: (Akif ÖZALP)

Akhisar Kapalı Spor Salonu’nda Ak-sek Vakfı’nın eğitim projesine destek amaçlı düzenlenen konserde gençler rock müziğe doydu. Gecede Akhisarlı Rock grupları Kavırma, Kuram, Anorfaz sahne aldı. Akhisar’ın en sert gecesinde gruplar kadar seyircinin performansı da mükemmeldi. Ak-sek vakfı ve bir grup gencin planladığı ve Akhisar belediye başkanı Salih Hızlı’nın büyük desteğiyle gerçekleşen gecede elde edilen gelir eğitime destek projesine aktarıldı. Yaklaşık 850 davetiyenin dağıtıldığı organizasyonda Akhisar halkı Rock müziğe ve eğitime destek projesine sahip çıktı.

Akhisar Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri Sabahat Uzun; "Bu projeyi hazırlayan genç kardeşlerimize ve  projeyi hayata geçiren Akhisar Belediyesi, Ak-Sek Vakfı Kadınlar Komisyonu, Akhisar Dershaneler Birliği, Türkay Güvenlik Sistemleri, Eylül Butik, Asya Eğitim Danışmanlığı, Radyo Akigo, Nomak Video, Empryium Oyun Salonu, Akhisarhaber.com sitesine kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.


































Yorumlar