08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ELİT DERSHANESİNDEN SINAV TAKTİKLERİ!

Akhisar Elit Dershanesinde, verimli ders çalışma teknikleri ve sınav taktikleri seminer haftası başladı. Akhisar Elit Dershanesi 24 Şubat 2007 – 28 Şubat 2007 tarihleri arasında öğrencilerin sınavlarda başarılı olmaları için, çalışma verimini yüks

Elit Dershanesinden Sınav Taktikleri!

25 Şubat 2007 Pazar 01:11

Bu haber toplam 4376 defa okunmuştur

Elit Dershanesinden Sınav Taktikleri!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Elit Dershanesinde, verimli ders çalışma teknikleri ve sınav taktikleri seminer haftası başladı. Akhisar Elit Dershanesi 24 Şubat 2007 – 28 Şubat 2007 tarihleri arasında öğrencilerin sınavlarda başarılı olmaları için, çalışma verimini yükseltici metodlar ve eğitim-öğretim hayatlarının her dönemde kullanabilecekleri sınav taktikleri semineri sunmakta olduğunu belirttiler.

Akhisar Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin “Bu seminerler, dönem sonuna kadar, belli aralıklar ile değişik konularda sunulacaklardır. 2006-2007 eğitim-öğretim yılında Akhisar Elit Dershanesi olarak öğrencilerimizin başarısını arttırmak için, düzenli olarak hafta içi 14:00 ile 18:30 saatleri arası uygulanan etüdler, konu tekrarı amaçlı olup yapılan birebirler ve belli seviyenin üzerinde öğrencilerin başarısını daha çok arttırmak ve diğer öğrencileri teşvik etmek için oluşturulan Elit Sınıf’ larla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İlk yılımız olmasına rağmen öğrenci-veli memnuniyeti adına çok verimli bir yıl geçireceğimizi düşünüyoruz. Akhisar Elit Dershanesinin eğitim anlayışı M. Kemal Atatürk’ ün dediği gibi “Eğitim feda edilecek tek bir fert yoktur” anlayışıyla devam edecektir” dedi.






Yorumlar