18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYLARINDA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 30 Ocak Salı günü Reşatbey Mahallesinde bulunan müstakil ikametten televizyon, çelik tava tencere seti, fincan takımı gibi malzemelerin çalınmasıyla meydana gelen Evden Hırsızlık olay ve Efendi Mahallesinde bulunan

Faili Meçhul Hırsızlık Olaylarında 5 kişi tutuklandı

31 Ocak 2024 Çarşamba 21:53

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur

Faili Meçhul Hırsızlık Olaylarında 5 kişi tutuklandı

Haber Merkezi

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 30 Ocak Salı günü Reşatbey Mahallesinde bulunan müstakil ikametten televizyon, çelik tava tencere seti, fincan takımı gibi malzemelerin çalınmasıyla meydana gelen Evden Hırsızlık olay ve Efendi Mahallesinde bulunan ikametten soba, demir profiller, alüminyum tepsi ve tencere gibi malzemelerin çalınmasıyla meydana gelen Evden Hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Her iki konuyla ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüphelilerin at arabalı şahıslar olduğu değerlendirilmiş, Haciishak Mahallesinde yapılan geniş çaplı çalışmada şüpheli şahıslar bahse konu çalınan malzemeler ile birlikte tarafımızca M.P, K.P, A.Ç, Y.P, B.M. yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan M.P, K.P, A.Ç, Y.P, B.M. 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı be Çarşamba günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

1-420.jpg2-390.jpg3-341.jpg

Yorumlar