08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

FENERBAHÇELİ ŞENOL ÇORLU AKHİSAR’DA

Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği tarafından Akhisar’a davet edilen Fenerbahçe’ye 1984 yılında Sakarya Spordan gelen ve 8 yıl futbol oynadıktan sonra 1992 yılında Takımın kaptanı olarak futbolu bırakan  Fenerbahçeli  Şenol Çorlu

Fenerbahçeli Şenol Çorlu Akhisar’da

14 Temmuz 2007 Cumartesi 18:16

Bu haber toplam 4137 defa okunmuştur

Fenerbahçeli Şenol Çorlu Akhisar’da
Akhisar: (Kenan Molla)

Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği tarafından Akhisar’a davet edilen Fenerbahçe’ye 1984 yılında Sakarya Spordan gelen ve 8 yıl futbol oynadıktan sonra 1992 yılında Takımın kaptanı olarak futbolu bırakan  Fenerbahçeli  Şenol Çorlu Akhisar’a geldi. Akhisar Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Süleyman Barboros’un davetlisi olarak Akhisar’a gelen Şenol Çorlu ayağının tozu ile Akhisar Fenerbahçe spor kulübü yaz spor  okulu antrenmanlarını ziyaret etti. Miniklerin Fenerbahçelilerin futbol antrenmanını izleyen Şenol Çorlu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akhisar  Okur Sporyum Halı Saha spor tesislerinde yaklaşık 15 gün önce başlayan yaz futbol okulu çalışmaları Akhisar Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Süleyman Barbaros ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Çağan ve Şenol Çorlu Fenerbahçe yaz okulu çalışmalarını yerinde izlediler. 1993- 2001 yaş gruplarından  ve 5 ayrı gruptan oluşan 97 öğrenciyi Okur Sporyum tesislerinde çalıştıran Beden Eğitim Öğretmeni  Mustafa Başarır nezaretinde Sabah iki grup, öğleden sonra bir grup olmak üzere haftanın 5 günü çalışıyorlar.














Yorumlar