08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

GENÇ KIZLAR ESKİŞEHİR’DE YAPILACAK GRUP MAÇLARINA İDDİALI GİTTİLER!

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Genç Kızlar Liseler arası basketbol maçlarında Akhisar Anadolu Lisesi Akhisar grubunda şampiyon olduktan sonra 25 Aralık’ta Manisa’da yapılan final maçlarını da kazanarak 22-26 Ocakta Eskişehir’

Genç Kızlar Eskişehir’de Yapılacak Grup Maçlarına İddialı Gittiler!

21 Ocak 2008 Pazartesi 11:42

Bu haber toplam 4829 defa okunmuştur

Genç Kızlar Eskişehir’de Yapılacak Grup Maçlarına İddialı Gittiler!
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Genç Kızlar Liseler arası basketbol maçlarında Akhisar Anadolu Lisesi Akhisar grubunda şampiyon olduktan sonra 25 Aralık’ta Manisa’da yapılan final maçlarını da kazanarak 22-26 Ocakta Eskişehir’de yapılacak grup maçlarına katılmayı hak ettiler.

Akhisar Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Mümine Erol  tarafından yaklaşık bir aydır çalışmalarını ara vermeden çalışan Genç kızlar 22-26 Ocak’ta Eskişehir’de yapılacak grup maçlarında iyi mücadele ederek başarıyla gruptan çıkmak için sabah saat 08:00’de okulda düzenlenen Bayrak töreninden sonra Eskişehir’e iddialı gittiler.

Akhisar Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Mümine Erol; ”Şimdi hedefimiz 22-26 Ocak’ta Eskişehir’de yapacağımız Grup maçlarında da Manisa’da gösterdiğimiz başarıyı  göstererek Gruptan çıkmak olacaktır. Grubumuzda Muğla, Aydın, Uşak, Kütahya, Bilecik, Kırklareli, Denizli ve Manisa olmak üzere 8 takım katılıyor. Eskişehir’de İlimizi ve Akhisar’ımızın adını duyurmak istiyoruz ve bunu başaracak güçümüz var” dedi.

Akhisar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımı Nur Akça, Elif Çelik, Burcu Damyan, Setenay Köker, Gamze Değirmenci, Pelin Bilgiç, Gamze Sadeer ve Pırıl Parlak, oluşuyor.









Yorumlar