08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

GENÇ PARTİ’ YE KAPAKLI KÖYÜNDE BÜYÜK İLGİ

Genç Parti Manisa İl Başkanlığı, İl Başkanı Naci Yıldırımer başkanlığında Manisa milletvekili adayları Kayhan Anaral, Adnan Tütüncü, Ayşe Bakkal, Ansar Günaydın ve Alp Cumalı ve teşkilatı ile Kapaklı Köyünü ziyaret ettiler......

Genç Parti’ ye Kapaklı Köyünde Büyük İlgi

15 Temmuz 2007 Pazar 20:12

Bu haber toplam 4257 defa okunmuştur

Genç Parti’ ye Kapaklı Köyünde Büyük İlgi
Akhisar (Akif ÖZALP)

Genç Parti Manisa İl Başkanlığı, İl Başkanı Naci Yıldırımer başkanlığında Manisa milletvekili adayları Kayhan Anaral, Adnan Tütüncü, Ayşe Bakkal, Ansar Günaydın ve Alp Cumalı ve teşkilatı ile Kapaklı Köyünü ziyaret ettiler.

İl Başkanı ve adaylar Genç Parti seçim bildirgesindeki konular hakkında açıklamalarda bulunurken, köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirttiler. “Millet sizden hizmet bekliyor” diyen köylü vatandaşlar, Genç Parti’ye olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini ifade ettiler.

Manisa Genç Parti İl Başkanı Yıldırımer “Herkes bizim baraj sıkıntımız olduğunu söylüyor. Ama gittiğimiz her yerde bize olan ilgi bunun aksini kanıtlıyor. Genç Partiye teveccüh her geçen gün artıyor. Bu da büyük bir oy oranı ile meclise gireceğimizi gösteriyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Genç Parti 22 Temmuz seçimlerinden birinci parti olarak meclise girecektir. Bizlere güvenin yeter” diye konuştu.




Yorumlar