08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

GÖLMARMARA ADLİYESİ DE UYAP’A DAHİL OLDU!

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ve Adalet Komisyon Başkanı Muhammet Güney Gölmarmara Adliyesini ve Gölmarmara Kaymakamı Şakir Erden’i ziyaret etti. Akhisar Adliyesinin Haziran- Temmuz 2007 döneminde “Ulusal Yargı Ağı.....

Gölmarmara Adliyesi de UYAP’a Dahil Oldu!

04 Eylül 2007 Salı 19:02

Bu haber toplam 4271 defa okunmuştur

Gölmarmara Adliyesi de UYAP’a Dahil Oldu!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ve Adalet Komisyon Başkanı Muhammet Güney Gölmarmara Adliyesini ve Gölmarmara Kaymakamı Şakir Erden’i ziyaret etti.Akhisar Adliyesinin Haziran- Temmuz 2007 döneminde “Ulusal Yargı Ağı Projesi” ne dahil edilmesinden sonra sırası ile Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı uzman kullanıcı personeli marifetiyle Gördes, Kırkağaç Adliyelerinden sonra da Gölmarmara Adliyesi UYAP’ a dahil oldu.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın;” Bir ay gibi kısa sürede Gördes, Kırkağaç ve Gölmarmara ilçemizin Adliyeler5i UYAP projesine dahil etme işleminde görev alan çalışanlarımızı kutluyorum. Bu sürecin tamamlanması ile artık Gölmarmara Adliyesinin de tüm Türkiye ile UYAP dahil tüm Adliyelerle internet ortamında veri bilgi ve belge paylaşımına açılmış oldu.Bu da daha hızlı daha güvenli, daha ucuz yargılama döneminin başlangıcıdır” dedi.




Yorumlar