08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

GÖLMARMARA SPOR MİNİKLER TAKIMI İKİ AKHİSAR TAKIMINI’ DA YENDİ.

İlk olarak geçen hafta Gölmarmara’ da oynanan Akhisar Belediyespor minik takımı sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İkinci hafta maçlarında dün Kovalık stadında yapılan karşılaşmada da Gölmarmara Spor 2-0 fark ile Akhisar Yıldırım Spor’u deplasmanda....

Gölmarmara Spor minikler takımı iki Akhisar takımını’ da yendi.

25 Nisan 2007 Çarşamba 10:34

Bu haber toplam 7457 defa okunmuştur

Gölmarmara Spor minikler takımı iki Akhisar takımını’ da yendi.
Akhisar (Kenan MOLLA)

İlk olarak geçen hafta Gölmarmara’ da oynanan Akhisar Belediyespor minik takımı sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İkinci hafta maçlarında dün Kovalık stadında yapılan karşılaşmada da Gölmarmara Spor 2-0 fark ile Akhisar Yıldırım Spor’u deplasmanda yenmeyi başardı. Gölmarmara spor dün saat 18:00’ de başlayan ve yarım saatlik devreler halinde oynanan karşılaşmadan 1. Dakika Mikail ve 25. Dakika Bahri’ nin ayağından kazandığı goller ile karşılaşmadan 2-0 üstün ayrılan takım oldu.

Ayrıca dün kovalık stadında oynanmasına gereken Akhisar Belediyespor Kayalıoğlu Spor maçı Kayalıoğlu spor’ un sahaya çıkmaması nedeniye maç oynanmadı. Gelecek hafta ise Gölmarmara Spor Kayalıoğlu spor ekibini konuk ederken, Yıldırım Spor Karabulut’ a ile karşı karşıya gelecek.

Akhisar Yıldırım Spor:0 – Gölmarmara Spor:2

Hakemler: Akdan Şen

Stad:  Kovalık

Saat: 18.00

Akhisar Yıldırım Spor: Emre*, Mert Can** (52. Özcan**), Caner**, Emre** (30.Hüseyin**), Hasan Can** (25. Hüseyin Özenç**), Mert***, Ahmet Çicek**

Gölmarmara Spor: Süleyman***, Hakan***, B. Mikail** (33.Tevfik**), K. Makail***, Uğur***, (Kudret*** (50.Mertcan**), Bilal***, (53.Oğuzhan**), Bahri**** (B. Süleyman**)

Goller: 1.dk. Mikail, 25.dk. Bahri (Gölmarmara)















Yorumlar