08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

GÜLBEYAZ TAHİR ÜN CADDESİNDE!

Akhisar Ticaret Odası Lokantasının İşletmeciliği Gülbeyaz  Yemek Fabrikası kurucusu Şaban Taşkıran aldı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Aksoy ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan Yardımcısı Erol B

Gülbeyaz Tahir Ün Caddesinde!

13 Eylül 2007 Perşembe 08:49

Bu haber toplam 3290 defa okunmuştur

Gülbeyaz Tahir Ün Caddesinde!
Akhisar : (Kenan MOLLA)

Akhisar Ticaret Odası Lokantasının İşletmeciliği Gülbeyaz  Yemek Fabrikası kurucusu Şaban Taşkıran aldı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Aksoy ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan Yardımcısı Erol Boşnak ve yönetim Kurulu üyesi Mehmet Altaş Genel sekreter Ali Özkervancı ile Ticaret Odası Lokantasını gezdiler ve öyle yemeği yediler. Gülbeyaz Yemek Fabrikasının Mart ayında Sanayi sitesinde açtığı Gülbeyaz Yemek Fabrikası ve Tabldot Lokantasından sonra Akhisar’ın  Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesindeki Ticaret Odası Lokantasının İşletmeciliği de aldı.

Akhisar Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde Ticaret Odası Lokantasının İşletmeciğini alan Gülbeyaz Yemek Fabrikası Kurucusu Şaban Taşkıran;” Üçüncü iş yerimi Ticaret Odası Lokantasını  işletmeciliğini alarak Akhisarlı  esnaf ve iş adamlarına yemeklerimizin lzzetini sunmaktan mutluluk duyacağım. Her türlü toplantılara ve davetlere Akhisarlıların hizmetinde olacağız” dedi.





Yorumlar