18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM, MACİDE-RAMİZ TAŞKINLAR FEN LİSESİ ZİYARET ETTİ

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve Şube müdürleri Mahmut Yağmurlu, Mehmet Özgen ve Zeki Atik ile birlikte Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürlüğünde görevine başlayan Levent Gökkaya

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ziyaret etti

24 Temmuz 2024 Çarşamba 01:08

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ziyaret etti

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve Şube müdürleri Mahmut Yağmurlu, Mehmet Özgen ve Zeki Atik ile birlikte Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürlüğünde görevine başlayan Levent Gökkaya ve müdür yardımcılığı görevine başlayan Merzuha Püsküllü'yü ziyaret ettiler.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Edem;” Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesinde uzun bir süre Müdür olarak görev yapan Coşkun Durmuş ve müdür yardımcısı olarak görev yapan Talip Bayar' a gayret, emek ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Akhisar Çağlak Anadolu Lisesinde Müdür olarak görev yapan Levent Gökkaya’da, yeni görevi olan Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü olduğun için hayırlısı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-07-24-at-00.50.18.jpg

Yorumlar