23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

İLK KEZ KÖY OKULUNA AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN KALORİFER YAPTIRILDI!

Akhisar’ın Dereköy İlköğretim Okulu, Okul aile Birliği başkanı ve yardım sevenler tarafından okul binanın kalorifer tesisatını yaptırarak, ilk kez bir köy okulu kalorifere kavuştu. Dereköy ilköğretim okulu okul aile birliği tarafından düzenlenen g

İlk Kez Köy Okuluna Aile Birliği Tarafından Kalorifer Yaptırıldı!

10 Haziran 2007 Pazar 19:10

Bu haber toplam 3320 defa okunmuştur

Akhisar’da İlk Kez Bir Köy Okuluna Okul Aile Birliği Tarafından Kalorifer yapıldı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar’ın Dereköy İlköğretim Okulu, Okul aile Birliği başkanı ve yardım sevenler tarafından okul binanın kalorifer tesisatını yaptırarak, ilk kez bir köy okulu kalorifere kavuştu. Dereköy ilköğretim okulu okul aile birliği tarafından düzenlenen gecede okula kalorifer ve otel tütün bilgisayar alanında yardımda bulunan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdayıoğlu, Seyhan Boyun, Metin Kaya, Bahattin Ay, Mustafa Adak, Selahattin Ceyhan, Rıza Adak, Ülperler Eti Gıda, H. İbrahim Ceylan, Nurettin Adak, Zeki Kemahlı, Sabahattin Eren, Tuncay Bilen, Özkan Kantarcıoğlu, Ahmet Dinç, Kazım Köse, Abidin Eren, Atatürk Büstü yapımında yardım eden Ahmet Lütfü Dinçer’e okulun çevre düzenlemesinde yardım eden Cem Akçalı’ya Akhisar İlçe Milli eğitim Müdürü Kemal Sözcüer teşekkür belgesi verdi.

Gecede konuşan Dereköy ilköğretim okul müdürü Abdullah Kurt, “İki yıldan beri düzenlediğimiz okul aile birliği yemeğinde hem eğlenelim, hem eğitimden konuşalım, birlik be beraberliğimizi pekiştirelim dedik. Kurum olarak yetiştirdiğimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz ülkemizi ve milletimizi yükseltecek çocuklarımız için onlara daha iyi koşullarda bulunmaları için sizlerle beraber el ele vererek çok güzel şeyler başardık, her sınıfa bilgisayar kampanyası ile bütün sınıflarımız bilgisayarlarla donattık. Onlara ferah bir ortam oluşturmak için bahçemizi ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları ve oyun parkları oluşturduk. Her okulun bahçesinde olması gereken Büyük önder Atatürk’ ün büstünü yaptık. Okulumuzun içini tadilattan geçirerek içerisini yeni bir görünüm kazandırdık. Bu yılda okulumuza kalorifer tahsisatını yaparak okulumuzun ısınma problemini temiz sağlıklı bir ortamda olmasını sağladık. Bu güzel şeyleri yaparken hepsini devletten beklemeden bize yardım eden sayın kaymakamıma, sayın ilçe milli eğitim müdürüme, sayın şube müdürüme, sayın muhtarıma, kamu ve özel kuruluş başkan ve yöneticilerine, Dereköy ilköğretim okulunun gelişmesine yardımcı olan siz hayırseverlere yürekten teşekkür ederim. İyi eğlenceler” dedi.

Gecede konuşan Akhisar İlçe Milli eğitim Müdürü Kemal Sözcüer; ”Dereköy ilköğretim okulu okul aile birliği ve hayırseverlerin bir arada yaptığı geceyi okul yemeği gecesi olarak görmüyorum. Dereköy ilköğretim okulu müdürü ve öğretmenleri olarak eğitim öğretim yılında adeta bir seferberlik ilan etti ve okulumuzu çok güzel bir eğitim öğretim kurumu haline getirmişlerdir. Bunlar hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla okulumuz örnek teşkil etmiştir. Akhisar’ da 27 bin öğrencinin yükünü bin 500 öğretmenle taşıyoruz. Bu ağır bir yük ama onurlu bir yüktür. Onun için bu gece sadece bir yemek değil, takdire şayan bir geceyi yaşıyoruz. Okulumuza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza okulumuzun hazırladığı onur belgelerini vererek tebrik ve teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Gecede sahne alan Soma’lı Gülizar günümüzün sevilen şarkılarıyla geceye katılan misafirleri eğlendirdi. Gece geç saatlere kadar sürdü.






Yorumlar