08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

İYİ MÜCADELEDEN SONRA GELEN GALİBİYET SEVİNCİ SÜRÜYOR!

3. Lig 3. Grup’ta Deplasmanda  Muğla spor’u  3-1 yenenAkhisar Belediye spor  Taraftarlarını ve yönetimi sevince boğdu. Deplasmanda iyi futbol oynayarak sahadan galip ayrılan yeşil siyahlılarda galibiyetlere devam edeceğini söyleyen

İyi Mücadeleden Sonra Gelen Galibiyet Sevinci Sürüyor!

12 Kasım 2007 Pazartesi 22:23

Bu haber toplam 2187 defa okunmuştur

İyi Mücadeleden Sonra Gelen Galibiyet Sevinci Sürüyor!
>>>>>Kenan MOLLA

3. Lig 3. Grup’ta Deplasmanda  Muğla spor’u  3-1 yenenAkhisar Belediye spor  Taraftarlarını ve yönetimi sevince boğdu.Deplasmanda iyi futbol oynayarak sahadan galip ayrılan yeşil siyahlılarda galibiyetlere devam edeceğini söyleyen Başkan Ömer İşçi, “ Teknik kadromuzu ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum.Her iki yarı da’ da oynadığımız futbolla  Muğlalı futbol severlerden alkış aldık. Galibiyetlerimizin devamını diliyorum. Gurubumuzdaki takımların birbirine denk kuvvetler.İki hafta daha galip gelelim  Puan cetvelinde üst sıralara çıkarız.Ligimizdeki bu mücadelenin lig sonuna kadar devam edeceğini tahmin ediyorum” dedi.

Muğla deplasmanında iyi mücadele ederek  galip geldiğini söyleyen Akhisar Belediye spor Menajeri Memiş Büyük:” Maça iyi başladık ve kontrolü elimizden bırakmadık İkinci yarıda tamamen oyun hakimiyeti bizim elimizdeydi. Doğan’ın golü ile devreyi 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda, Emre’nin  biri penaltıdan iki golü ile 3-0 öne geçtik. Futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Her geçen hafta daha futbol oynamaya başladık. Galibiyetler  serimiz  devam edecek” dedi.

Yorumlar