08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

İZCİLER KIRKAĞAǒ DA

Akhisar ve Gölmarmara izcilerin katıldığı hafta sonu izci kampı neşeli bir şekilde geçti. Kamp Müdürü Cevdet Ercan Başkanlığında yapılan kampa izci liderleri Rasime Ağartıcı, M.Ali Yeşilyayla, Ramazan Kaya, Aydın Taşkaya, Nagehan Kaya, Güzin Çeler

İzciler Kırkağaç’ da

31 Mayıs 2007 Perşembe 19:10

Bu haber toplam 5110 defa okunmuştur

İzciler Kırkağaç’ da
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar ve Gölmarmara izcilerin katıldığı hafta sonu izci kampı neşeli bir şekilde geçti. Kamp Müdürü Cevdet Ercan Başkanlığında yapılan kampa izci liderleri Rasime Ağartıcı, M.Ali Yeşilyayla, Ramazan Kaya, Aydın Taşkaya, Nagehan Kaya, Güzin Çeler, Arzu Lider, Gencay Liderler katıldı.

Zeytinliova, Atatürk, Namıkoğul, Sağlık Meslek Lisesi, Gazi İlköğretim Okulu ve Gölmarmara’ da 80 öğrencinin katıldığı kamp ile öğrenciler izciliği yaşayarak öğrendiler. Geçen hafta sonu kampın verimli geçtiğini belirten izciler ateş yakarak ateş valsi vada valsi söyleyerek gelen velilerine ateş gecesi programı sundular.

Yıl boyunca okullarda yapılan izcilik çalışmaları uygulamalı olarak yaşayan öğrenciler diğer okullardan gelen tüm izcilerle tanışarak dostluklarını pekiştirdiler. Lider rehber öğretmenler eşliğinde ayrıca gece yürüyüşü yapıldı. İzcilik ve çevreyle ilgili istasyon çalışmaların yanı sıra doğa ve çevre incelemeleri yapılarak öğrenciler öğrendiklerini pekiştirdiklerini belirttiler.






















Yorumlar