18 Ekim 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir17°C

KAL-DER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ HİZMETE AÇILDI

Kaan Kalemler ve Alper Dereboylu ortaklığı ile Sigortacım Uzman Aracılık Hizmetleri A.Ş., Akhisar KAL-DER Şubesi Kethüda Mahallesi 22 Sokak numara 38/A’da Akhisarlıların hizmetine açıldı.

KAL-DER Sigorta Aracılık Hizmetleri Hizmete Açıldı

11 Haziran 2024 Salı 14:22

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur

KAL-DER Sigorta Aracılık Hizmetleri Hizmete Açıldı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Kaan Kalemler  ve Alper Dereboylu  ortaklığı ile Sigortacım Uzman Aracılık Hizmetleri A.Ş., Akhisar KAL-DER  Şubesi Kethüda Mahallesi 22 Sokak numara 38/A’da Akhisarlıların hizmetine açıldı.

Sigortacım Uzman Aracılık Hizmetleri A.Ş., Akhisar KAL-DER  Şubesinin açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Özkan Kalın, Akhisar KAL-DER Sigortacılık  Şubesi ortakları Kaan Kalemler, Alper Dereboylu ve babaları Yaşar Kalemler, Kamil Dereboylu ile birlikte kestiler.

Sigortacım Uzman Aracılık Hizmetleri A.Ş., Akhisar KAL-DER  Şubesi ortakları Kaan Kalemler, Alper Dereboylu;” Yeni iş yerimizde siz değerli müşterilerimize en iyi fiyat ve içerikle hizmet sunabilmek için anlaşmalı Olduğumuz 27 farklı sigorta şirketimiz ile 7/24 halkımızın hizmetindeyiz” dediler.

Sigortacım Uzman Aracılık Hizmetleri A.Ş., Akhisar KAL-DER  Şubesi açılışına katılan davetli ve misafirlere iş yerinin önünde tavuklu, nohutlu pilv ve ayran ikramında bulundular.


























Yorumlar