22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

KESKİNOğLU HUZUREVİNDE YAşLıLARLA İFTAR AçTı!

Keskinoğlu şirketler grubu tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin ilki, Akhisar huzur evinde gerçekleştirildi. şirketin yönetim kurulu üyesi Sıdıka Keskinoğlu ve insan kaynaklar

Keskinoğlu huzurevinde yaşlılarla iftar açtı!

04 Ekim 2006 Çarşamba 11:06

Bu haber toplam 4338 defa okunmuştur

Keskinoğlu huzurevinde yaşlılarla iftar açtı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Keskinoğlu şirketler grubu tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin ilki, Akhisar huzur evinde gerçekleştirildi. şirketin yönetim kurulu üyesi Sıdıka Keskinoğlu ve insan kaynakları koordinatörü Esin Keskinoğlu Onaran önderliğinde gerçekleştirilen huzur evi ziyareti duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Akhisar huzur evinde kalan 47 kişiye Ramazan ziyaretinde bulunan şirket yetkileri iftarlarını huzur ev sakinleri ile birlikte açtılar. Yemek esnasında yaşlılarımızla sohbet eden ve onların sorunları dinleyen Esin Keskinoğlu Onaran;” Yaşlıların huzur ve mutluluğuna ortak olmak, onların sıcaklığını hissetmek ve bir aile ortamı içerisinde iyi bir Ramazan geçirmelerini sağlamak ulvi görevimizdir. Bu tür ziyaretler sadece ramazan ayına özgü olmamalı, bizler üzerinde büyük emekleri olan yaşlılarımızı her zaman ziyaret etmemiz gerekmektedir” dedi.

Yemek sonrası Huzurevi sakinleri ile birebir ilgilenen Esin Keskinoğlu Onaran Huzurevinde kalan yaşlıların tek tek odalarını gezip hal ve hatırlarını sorup ellerini öptü ve çikolata ikram etti. çeşitli hediyelerle onlara unutulmuş olmadıklarını hissettirmeye çalıştı. Ailelerini kaybettiklerini ya da uzakta oldukları için büyük özlem duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri, özlemlerini Keskinoğlu ailesi ile giderdiklerini belirterek mutluluklarını ifade ettiler. Yapılan bu ziyaretin kendilerini çok sevindirdiğini belirten huzurevi sakinleri, Keskinoğlu ailesini her zaman yanlarında görmek istediklerini belirttiler.

İftara Keskinoğlu Yönetim kurulu üyesi Sıdıka Keskinoğlu, İnsan Kaynakları Koordinatörü Esin Keskinoğlu Onaran, İnsan Kaynakları şefi özlem Peştamalcıoğlu, Halkla ilişkiler sorumlusu Eylem şenel Ok ve Huzur evi müdürü Ali Dursun ve yaşlılar katıldı.

Bu haberin Video kaydınızı izlemek için buraya tıklayıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz!



















Yorumlar