08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir25°C

KİRAZOĞLU HASTANESİ DERNEK YÖNETİCİLERİ DERSHANELERİ ZİYARET ETTİ!

Akhisar’da Bölgenin en modern hastanelerinden birisi olacak olan  Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ek inşaatı için Dernek üyeleri  Akhisar Dershaneleri ile yardım gezilerini sürdürüyor.........

Kirazoğlu Hastanesi Dernek Yöneticileri Dershaneleri Ziyaret Etti!

23 Şubat 2007 Cuma 10:53

Bu haber toplam 3280 defa okunmuştur

Kirazoğlu Hastanesi Dernek Yöneticileri Dershaneleri Ziyaret Etti!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar’da Bölgenin en modern hastanelerinden birisi olacak olan  Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ek inşaatı için Dernek üyeleri  Akhisar Dershaneleri ile yardım gezilerini sürdürüyor.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Fettah Görmen, Baş Hekim Cem Ün, Doktorlar Ali Osaman Çağlayan ve Sancar Köksal  Akhisar’daki Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin, Hedef Dershanesi Müdürü Bahadır Sınay ve Sınav Dergisi Dershanesi Akhisar Şubesi Kurucuları Bilgehan Koruk ve İrfan Zorlu’yu ziyaret ettiler.

Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ek inşaatının hafriyatının Akhisar Belediyesi tarafından yapıldığı ve inşaatın kabasının Ekim ayına kadar biteceğini söyleyen Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu “Yapılacak ek inşaatının sunum dosyalarını şimdiye kadar 40 kişi ve kuruluşlara gezerek bilgiler verdik. Bugün de Akhisar’da  bulunan 3 Dershanemizi ziyaret ettik. Yapılacak 7 katlı ve 200 yataklı ek inşaattan kabası için herkes olumlu bakıyor, kısa zaman sonunda hastanemizi tamamlayacağız. Haftanın iki günü Dernek Yöneticileri ile Esnaflarımızı dolaşıyoruz" dedi.











Yorumlar