23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

MAKEDONYA ANKARA BÜYÜKELÇİ KESKİNOĞLU RAVİKA KÖYÜNÜ GEZDİ!

Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti Akhisar Belediyesini  ziyaret ettikten sonra Keskinoğlu Şirketler Grubunun  Ravika Köyünü ziyaret etti. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu tarafınd

Makedonya Ankara Büyükelçi Keskinoğlu Ravika Köyünü Gezdi!

28 Ocak 2008 Pazartesi 11:55

Bu haber toplam 4047 defa okunmuştur

Makedonya Ankara Büyükelçi Keskinoğlu Ravika Köyünü Gezdi!
>>>>>Kenan MOLLA

Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti Akhisar Belediyesini  ziyaret ettikten sonra Keskinoğlu Şirketler Grubunun  Ravika Köyünü ziyaret etti. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu tarafından Ravika köyü girişinde karşılandı. Mehmet Keskinoğlu Büyükelçi Melpomeni Kurneti’ye Ravika köyünü gezdirdi. Ravika köyü seminer salonunda Keskinoğlu Şirketler Grubunu tanıtan 15.Dakikalık Cd izlendikten sonra Mehmet Keskinoğlu Ravika Köyü ile ilgili bilgileri Büyükelçi Melpomeni Kurneti ve misafirlere anlattı. Makedonya Büyükelçi Melpomeni Kurneti’ye Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu Drama Yağhanesi’nde soğuk sıkım yöntemiyle üretildiği Ravika Zeytinyağı hediye etti. Mehmet Keskinoğlu Atatürk ile ilgili kitapları Makedonya büyükelçisi  Melpomeni Kurneti göndereceğini söyledi.Büyükelçi Atatürk kitaplarını  Manastır’daki  Atatürk müzesine vereceğini söyledi.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu;“ Ravika Zeytinyağı 2005 yılında Keskinoğlu Şirketler Grubu tarafından kuruldu. Ravika zeytinyağları  Manisa Akhisar’ın Kayışlar Kasabası’na bağlı Ravika Köyü’nde, yaklaşık 100 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Keskinoğlu’nun kurucusu ve ebedi başkanı, merhum İsmail Keskinoğlu’nun anısına 1856 yılına ait tarihi makineler kullanılarak Ravika Zeytinyağı üretiliyor. Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun kurucusu İsmail Keskinoğlu’nun 1900 yılında doğduğu, Yunanistan’ın Drama Kasabası’na bağlı Ravika Köyü örnek alınarak iki yılda inşa edilen Ravika Köyü’nde özel olarak yetiştirilen zeytin ağaçlarından özenle seçilerek toplanan zeytinler, Drama Yağhanesi’nde soğuk sıkım yöntemiyle üretildiği için fark edilen bir lezzet üstünlüğüne sahip” dedi.

Makedonya’dan getirdiği kitabı Mehmet Keskinoğlu’na hediye eden Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti;” Harika bir köy olmuş burada geçirdiğim 4 saatlik Akhisar ve Ravika  köyü  gezimi  Makedonya’da anlatacağım. Makedonya’ya gelin ve görün çok küçük bir nüfus olabilir ama Makedonya’yı görmenizi çok isterim. Büyük bir tarihsel Osmanlı tarihinin bulunduğunu bir yerleşim bölgesidir. Mehmet Keskinoğlu  İş Adamımız Makedonya’ya geldiklerinde ben en iyi şekilde ağırlayacağım. Böyle büyük bir iş adamının Makedonya’da bulunması bizleri gururlandırır. İnşallah sizlerde babanız  gibi o yaşa kadar yaşarsınız” dedi.













































Yorumlar