06 Temmuz 2024
  • Manisa33°C
  • İzmir32°C

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI FERDİ ZEYREK’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜSKOOP-BİR ) Genel Başkanı Ali Halis Uysal ve Manisa Sulama Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret ederek

Manisa Büyükşehir Başkanı Ferdi Zeyrek’e ziyaretler devam ediyor

30 Haziran 2024 Pazar 15:08

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur

Manisa Büyükşehir Başkanı Ferdi Zeyrek’e ziyaretler devam ediyor

Akhisar Haber Ajansı

Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜSKOOP-BİR ) Genel Başkanı Ali Halis Uysal ve Manisa Sulama Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 Önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle günümüzde elektrik fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle Kooperatifler ve Büyükşehir Belediyemizin birlikte Güneş Enerji Santrali kurma çalışmaları başlatılması hususunda görüş alışverişi yapıldı.

Ayrıca ilimizin su haritası çıkarılması, Toprak yapısının belirlenmesi ve ürün deseni konusunda Fikir alışverişi yapıldı.

Çok verimli geçen görüşmenin sonunda ileriki süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi ilgili daireleri ile Manisa Sulama Kooperatifleri Bölge Birliği arasında işbirliğinin devam etmesi ve projelerin yavaş yavaş hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

a--(1)-651.jpga--(2)-655.jpga-(3)-199.jpga-(4)-201.jpga-(5)-197.jpga-(6)-176.jpg

Yorumlar