23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

MANİSA VETERİNERLER ODASI 3 BÖLGEDE FAALİYETE BAŞLADI!

İzmir Veterinerler Odasından ayrıldıktan sonra yaklaşık 9 ay önce kurulan Manisa Veterinerler Odası 3 Bölgede hizmet vereceği bildirildi. Kurulma aşamalarının sonunda 3 bölgede iftar yemekleri veren Manisa Veterinerler Odası Akhisar, Gölmarmara...

Manisa Veterinerler Odası 3 Bölgede Faaliyete Başladı!

04 Ekim 2007 Perşembe 13:50

Bu haber toplam 3289 defa okunmuştur

Manisa Veterinerler Odası 3 Bölgede Faaliyete Başladı!
Akhisar (Kenan MOLLA)

İzmir Veterinerler Odasından ayrıldıktan sonra yaklaşık 9 ay önce kurulan Manisa Veterinerler Odası 3 Bölgede hizmet vereceği bildirildi. Kurulma aşamalarının sonunda 3 bölgede iftar yemekleri veren Manisa Veterinerler Odası Akhisar, Gölmarmara, Kırkağaç, Soma, Gördes ve Demirci' yi kapsayan 3. bölge üyeleri için Akhisar' da Ramiz Köfte' de bir araya geldi.

14 Mart 2007 tarihinde Manisa' da faaliyete başladıklarını ve 144 üyeye ulaştıklarını belirten Manisa Veterinerler Odası Muhasip üyesi Merter Yıldız "İzmir Veterinerler Odasından uzun bir uğraş sonucu ayrılarak Manisa ve ilçelerine hizmet vermek için faaliyete başladık ve bugün burada bu birlikteliğimizi pekiştirmek adına iftar yemeğinde bir arada bulunuyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde üyelerimiz için çeşitli kurslar açarak hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.

Yeni kurulan Manisa Veteriner Odası' nın Yönetim Kurulu; Başkan Recep Kazancı, Genel Sekreter Hasan Eryılmaz, Muhasip Üye Merter Yıldız, Onursal Üye Ulvi Murat Tunca ve Doğan Ensivri' den oluşurken, Haysiyet Divanında Mehmet Kızıltepe, Mustafa Yener, Adem Çelik, Engin Eyigör, Sayit Ali Aslan olduğu bildirildi.









Yorumlar