22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

MİNİK ÖĞRENCİLER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR!

Akhisar 6 Eylül İlköğretim okulu sabahçı A/B  ana sınıfı öğrencileri şubelerinin hazırladığı “Anneler Günü” şiir dinletisi okulun kültür salonunda yapıldı. 6 Eylül  ilköğretim Okulu ana sınıfı öğretmenleri Nevin Dilek ve Tülin Alanç’ın h

Minik Öğrenciler Anneler Gününü Kutladılar!

11 Mayıs 2007 Cuma 19:51

Bu haber toplam 2268 defa okunmuştur

Minik Öğrenciler Anneler Gününü Kutladılar!
Akhisar: (Kenan Molla)

Akhisar 6 Eylül İlköğretim okulu sabahçı A/B  ana sınıfı öğrencileri şubelerinin hazırladığı “Anneler Günü” şiir dinletisi okulun kültür salonunda yapıldı. 6 Eylül  ilköğretim Okulu ana sınıfı öğretmenleri Nevin Dilek ve Tülin Alanç’ın hazırladığı “Anneler Günü” kutlama etkinliği görülmeye değerdi.

Okulun kültür salonunda konuşan  6 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Bilge ”Sayın Veliler, Bugün burada okulumuzun ana sınıfı öğrencileri çok uğraştılar bu çalışmaları sizlere sundular. Geleceğin büyükleri olacak olan çocuklarımızın yapmış oldukları çalışmaları görüp çok beğeneceksiniz. Ana sınıfının ne kadar önemli olduğunu sizler göreceksiniz. Çocuklarımıza işlerini zorla değil ve tatbiki sevmeyen kişi insan olamaz. Bizim en güzel yönümüz çocuklarımızı severek yetiştirmektir. Çocuklarımızın değerlerini bilelim, zorla bir şey yaptırmayalım, konuşarak anlatarak ve kendi hallerine bırakarak yaptıralım” dedi.

6 Eylül ilköğretim sabahçı ana sınıfı 50 öğrencisi 45 dakikalık şiirler, şarkılarla anne sevgisini anlattılar. Oyunlar oynadılar ve  programı izleyen annelerde bol bol resim çektiler.
















Yorumlar