21 Eylül 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir20°C

MUHTAR İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR, YAĞMUR SUYU ALTYAPISINA BAŞLADI

Akhisar’ın çalışkan ve güler yüzlü Muhtarı Nesime Şakrak’ın girişimleri neticesinde Otogar arkası ve Tarık Sarı İlköğretim Okulu yolunun yağmur suyu altyapısı yapılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi ile girişimler

Muhtar istedi Büyükşehir, yağmur suyu altyapısına başladı

21 Ağustos 2024 Çarşamba 02:39

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur

Muhtar istedi Büyükşehir, yağmur suyu altyapısına başladı

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar’ın çalışkan ve güler yüzlü Muhtarı Nesime Şakrak’ın girişimleri neticesinde Otogar arkası ve Tarık Sarı İlköğretim Okulu yolunun yağmur suyu altyapısı yapılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi ile girişimleri neticesinde çalışmalar başlandı.

Ulucami Mahallesi Muhtarı Nesime Şakrak;”Ulucami Mahallemizin Otogar arkası ve Dr. Tarık Sarı okulu Sokağı 384 ve ona bağlanan sokaklarımızın, Yağmur Altyapı çalışmaları başladı. Öğrencilerimiz bundan böyle okula gidip gelirken öğrencilerimizin ayakları ıslanmayacak, yolda yürümekte zorlanan vatandaşlarımızın, alt katlara su basan hane sahiplerimizin büyük bir sorununun çözüme kavuşturmanın huzurunu yaşıyorum. Kısa bir süre önce, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek'ten aldığımız söz üzere, kendisi Yağmur suyu Altyapı çalışmalarını başlattı. Oldukça maliyetli Yağmur Alt yapı ( 450 metre) hizmeti ile sorunumuzu çözüme kavuşacak. Büyükşehir Başkanımız Ferdi Zeyrek'e bizlerin yanında, Mahallemizin her zaman sorunlarının çözülmesine destek olan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Belediye başkanımız Besim Dutlulu'ya Başkan yardımcılarımıza, Akhisar MASKİ Şefimiz Ali Tekinol, Kanalizasyon saha sorumlusu, Çavuşumuz Günay Gencer 'e  ve canla başla uğraşan kanal ustası Osman Karaca'ya ve diğer personellerimize mahallem ve şahsım adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.









Yorumlar