18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

ÖĞRENCİLER BECERİLERİNİ SERGİLEDİLER!

Altı Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşık 200 adet resimlerini ve 50’ ye yakın Teknoloji ve Tasarım dersinde hazırladıkları el becerilerini okul bahçesinde sergiliyorlar. Altı eylül İlköğretim Okulu resim öğretmeni Sevgi Dalda, Teknoloji

Öğrenciler Becerilerini Sergilediler!

06 Haziran 2007 Çarşamba 16:54

Bu haber toplam 3834 defa okunmuştur

Öğrenciler Becerilerini Sergilediler!
Akhisar (Barış GEZİCİ)

Altı Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşık 200 adet resimlerini ve 50’ ye yakın Teknoloji ve Tasarım dersinde hazırladıkları el becerilerini okul bahçesinde sergiliyorlar. Altı eylül İlköğretim Okulu resim öğretmeni Sevgi Dalda, Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmenleri Nezaket Öçsoy, Metin Gülver, Hanife Önlü ve Ersoy Önlü ve öğrencilerin katkıları hazırlanan sergiye ailelerin büyük ilgisi olduğu belirtildi.

Resim sergisinde sulu boya, karakalem, yağlı boya, üç boyut, el sanatlarından yaklaşık 200 eser sergilenirken, teknoloji ve tasarım dersinden öğrencilerin hayal dünyasından yansıyan 50’ ye yakın eser sergide gösteriliyor. Altı Eylül İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Bilgen “Öğrencilerimiz hayal dünyası ile el sanatlarını bir araya getirerek güzel eserler meydana getirdi. Başta öğretmenleri olmak üzere bütün öğrencilerimiz kutluyorum. Bahçemizde sergilediğimiz eserleri görmek üzere herkesi bekliyoruz” dedi.










Yorumlar