18 Ekim 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir14°C

ÖĞRENCİLER HEM EĞLENDİ HEM EĞLENDİRDİ!

Akhisar Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri birbirinden ilginç hazırladıkları gösteri ve skeçler ile hem eğlenirlerken hem de izleyicileri eğlendirdiler. Bülent Ciğeroğlu Salonu’nda yapılan Yıl Sonu Gecesi’ne Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik, ç

Öğrenciler Hem Eğlendi Hem Eğlendirdi!

12 Mayıs 2007 Cumartesi 16:15

Bu haber toplam 3519 defa okunmuştur

Öğrenciler Hem Eğlendi Hem Eğlendirdi!
Akhisar (Akif ÖZALP)

Akhisar Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri birbirinden ilginç hazırladıkları gösteri ve skeçler ile hem eğlenirlerken hem de izleyicileri eğlendirdiler. Bülent Ciğeroğlu Salonu’nda yapılan Yıl Sonu Gecesi’ne Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik, çeşitli okul müdürleri ve veliler katıldı.

Gecede açılış konuşması yapan Okul Müdürü Adnan Efe; Eğitim ve öğretimin bireylere sadece bilgi yüklemeden ibaret olmadığı bunun yanı sıra öğrencilerin kendilerini tanımalarına, güven duygularının ve estetik becerilerinin gelişmesine yardımcı olan bu tür sosyal etkinliklerin de eğitimin diğer bir yönünü oluşturduğunu vurguladı.

Gecede öğrencilerin hazırlamış olduğu “Acil Servis” isimli iki perdelik tiyatro, 3.sınıf öğrencilerinin Manisa yöresi Halk oyunları gösterisi, kız öğrenciler tarafından hazırlanan Step Gösterisi ile Üsküp yöresine ait halk oyunları gösterisi yer aldı.Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin başarıyla sergiledikleri gösteriler seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.














Yorumlar