08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ÖĞRENCİLER MEZUNİYET GECESİNDE YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER!

Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğreretim Okulu 5 nci sınıf C grubu öğrencilerinin düzenlediği gecede şiir dinletisi, oyunlar ve konser programı sergilendi. Öğrenciler sınıf öğretmenleri Abdullah Armağan, Müzik Öğretmeni Aysun Ertural yöneti

Öğrenciler Mezuniyet Gecesinde Yeteneklerini Sergilediler!

19 Haziran 2007 Salı 19:25

Bu haber toplam 2805 defa okunmuştur

Misak-I-Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu 5-C Sınıfı Öğrencileri Mezuniyet Gecesi Düzenledi!
Akhisar : (Akif Özalp)

Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğreretim Okulu 5 nci sınıf C grubu öğrencilerinin düzenlediği gecede şiir dinletisi, oyunlar ve konser programı sergilendi. Öğrenciler sınıf öğretmenleri Abdullah Armağan, Müzik Öğretmeni Aysun Ertural yönetiminde gelen misafirlere çok güzel bir mezuniyet gecesi yaşattılar. Atatürk, Çanakkale, Anne, Baba  temaları şiirsel bir dille anlatılırken veliler de duygulu anlar yaşadı. Yanlışlıklar, Acil Servis  1 nci oyunda ailenin ve çevrenin eğitime bakış açısı bunun toplumdaki yansımalarını eleştiren tartışmalı oyun  2 nci oyunda sağlık alanındaki sıkça rastladığımız olumsuzlukları eleştiren bir oyun sergilendi.

Sunuculuğunu Elif Su Sabırcan' ın yaptığı konser programında Türk Halk Müziği ve Anadolu motiflerinden sunumlar yaptılar. Güncel müzik programı bağlama ve gitar eşliğinde sunuldu.







Yorumlar