08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÖĞRETMENLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ!

Akhisar Namık Oğul Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Kerti, Yönetim Kurulu üyeleri  Gülay Sıdan ve Hatice Koç, ak-Hisar Izgara Restaurant’ta  öğretmenlere İftar yemeği verdi....

Okul Aile Birliği Öğretmenlerine İftar Yemeği Verdi!

28 Eylül 2007 Cuma 13:23

Bu haber toplam 6879 defa okunmuştur

Okul Aile Birliği Öğretmenlerine İftar Yemeği Verdi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Namık Oğul Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Kerti, Yönetim Kurulu üyeleri  Gülay Sıdan ve Hatice Koç, ak-Hisar Izgara Restaurant’ta  öğretmenlere İftar yemeği verdi.

İftar yemeğinde konuşan Namık Oğul Lisesi Müdürü Nurullah Zağlı;” Değerli arkadaşlarım okul  Aile Birliğimizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldığınız için sizlere teşekkür ederim. Okulumuz çalışanları arasındaki birlik ve beraberliğin, dayanışmanın iş yaşamına verimlilik ve başarı olarak geri döneceği inancındayım. Bu geceyi düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerimize teşekkür ediyor” dedi.

Akhisar Namık Oğul Lisesi Okul Aile Birliğinin düzenlediği yemeğe  Akhisar Namık Oğul Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Kerti, Başkan Yardımcısı Gülay Sıdan, Yönetim Kurulu Üyesi  Hatice Koç, Namık Oğul Lisesi Müdürü Nurullah Zağlı ve öğretmenler Bahri Kulakçı,  Osman Özen, Dilek Yıldırım, İlhami Yiğiter, Dilek Kır, Engin Bulut,  H.İbrahim Akduman, Özlem Yıldız,  Nermin Akagündüz,  Mehmet Yavaş, Mehmet Leylek,  Halil Boncuk,  Ayla Duman , Bilgen Aksoylu katıldı.




Yorumlar