16 Ekim 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir22°C

ÖZEL AKHİSAR ASİL ÇOCUK ANAOKULU VELİLERİYLE TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemine hızlı bir giriş yapan Özel Asil Çocuk Anaokulu Pazar günü Gülbeyaz Ziyafet Restuarantında Velileriyle bir araya geldi. Hem velilerin birbirlerini yakından tanıması, hemde tüm gün okulda birlikte olan çocukların

Özel Akhisar Asil Çocuk Anaokulu velileriyle tanışma kahvaltısında buluştu

14 Ekim 2024 Pazartesi 13:38

Bu haber toplam 535 defa okunmuştur

Özel Akhisar Asil Çocuk Anaokulu velileriyle tanışma kahvaltısında buluştu

Haber Merkezi

2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemine hızlı bir giriş yapan Özel Asil Çocuk Anaokulu Pazar günü Gülbeyaz Ziyafet  Restuarantında Velileriyle bir araya geldi. Hem velilerin birbirlerini yakından tanıması, hemde tüm gün okulda birlikte olan çocukların dışarıda da birlikte vakit geçirebilmeleri için yapılan kahvaltı organizasyonu tüm velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 Kurum Müdürü Sıdıka Özalp İnci; “ Okulumuzun açılışının ilk yılı olmasına rağmen Akhisar halkının bu kadar  büyük bir ilgi göstermesi, bizlere güvenip çocuklarını emanet etmesi, her fırsatta memnuniyetlerini dile getirmesi bizim için gurur verici. Yaptığımız tanışma kahvaltısında çocuklarımız okul dışında da ailelerinin de olduğu bir ortamda oyun oynama vakit geçirme imkanı buldu. Bu durum çocukların okula daha da güven duymalarına ve arkadaşlık ilişkilerinin daha da derinleşmesine sebep olmaktadır. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz” dedi .























































Yorumlar