20 Eylül 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir21°C

ÖZEL AKHİSAR DENİZ ANAOKULU, VELİLERİYLE BULUŞTU

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı veli toplantısı yapıldı. Özel Deniz Anaokulunun Kurucu Müdürü Faika YONAT velileriyle yaptığı söyleşide ” Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığı ve özgüven duygusu

Özel Akhisar Deniz Anaokulu, velileriyle buluştu

19 Eylül 2024 Perşembe 15:35

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur

Özel Akhisar Deniz Anaokulu, velileriyle buluştu

Haber Merkezi

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı veli toplantısı yapıldı. Özel Deniz Anaokulunun Kurucu Müdürü Faika YONAT velileriyle yaptığı söyleşide ”  Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığı ve özgüven duygusu gelişmiş birey olarak yetişmek amacıyla yeni bir döneme başlıyoruz” dedi.

Toplantı önce sınıf öğretmeninin gündem maddelerini velilere okumasıyla başladı. Sınıf öğretmenlerinin gündem maddelerinin görüşülmesini bitirmesiyle birlikte branş öğretmenleri Satranç, Orf Ritim Masal, Yaratıcı Drama, Stem, İngilizce, Robotik Kodlama, Yoga derslerinin öğretmenleri tarafından tanıtımı yapılarak, yıl boyunca yapılacak çalışmalarla ilgili velilere bilgi verildi. Okul cep programı tanıtıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen veli toplantısında öğretmen ve velilerimiz görüş alışverişinde bulundular. İyi bir yıl geçirmek dileğiyle, toplantı sona erdirildi.
























Yorumlar