08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

ÖZEL AKHİSAR KOLEJİ 3-A SINIFININ 18 ÖĞRENCİSİ YURT YAPIMI İÇİN 1400 YTL TOPLADI

Akhisar Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı (AK-SEK) Vakfı Eğitim Kurulu tarafından  “Akhisar’ın Çocukları” projesi kapsamında Öğrenci Yurdu Yapılması için  başlatılan kampanyaya Özel Akhisar İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencileri  kendi

Özel Akhisar Koleji 3-A Sınıfının 18 Öğrencisi Yurt Yapımı İçin 1400 YTL Topladı

23 Aralık 2006 Cumartesi 15:20

Bu haber toplam 2736 defa okunmuştur

Özel Akhisar Koleji 3-A Sınıfının 18 Öğrencisi Yurt Yapımı İçin 1400 YTL Topladı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı(AK-SEK)Vakfı Eğitim Kurulu tarafından  “Akhisar’ın Çocukları” projesi kapsamında Öğrenci Yurdu Yapılması için  başlatılan kampanyaya Özel Akhisar İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencileri  kendi aralarında topladıkları 1400 YTL bankaya yatırdılar.

3-A sınıfının 18 öğrencisini temsilen, Yoldaş Gül, Cemil Ege Güney, Bengisu Suner, Mine Göldelioğlu ve Eda Hekimoğlu öğretmenleri Adil Yılmaz ile İş Bankası şubesine gelip 1400 YTL’ yi teslim ettiler. Öğretmen Adil Yılmaz öğrencilerinin hareketi karşısında çok duygulandığını söyleyip, “ Onurlu bu hareketleri için onların hepsini öptüm. Diğer öğrencilere örnek olacaklarına inanıyorum ”dedi. Arkadaşları adına konuşan  Eda Hekimoğlu, “ AK-SEK Vakfının böyle  bir yurt yapımını duyduğumuz zaman, arkadaşlarla bir araya gelip, bizde ne yapabiliriz dedik. Aramızda hiç kimseye baskı yapmadan  para toplama kararı verdik. 1400 YTL topladık. Öğretmenimizle birlikte bankaya getirdik. Teslim ettik” dedi.

Yorumlar