08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ÖZEL AKHİSAR KOLEJİNDEN ADLİYE'YE ZİYARET

Özel Akhisar İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencileri; Vatandaşlık Bilgisi ve İnsan Hakları Eğitimi dersi kapsamında Devletin yargı görevini bağımsız mahkemeler aracılığı ile nasıl kullandığını Adliyeyi gezerek gördüler. Özel Akhisar Koleji öğr

Özel Akhisar Kolejinden Adliyeye Ziyaret

07 Haziran 2006 Çarşamba 17:40

Bu haber toplam 4316 defa okunmuştur

AKHİSAR ÖZEL KOLEJİ YENİ ADLİYE SARAYINI ZİYARET ETTİ!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Özel Akhisar İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencileri; Vatandaşlık Bilgisi ve İnsan Hakları Eğitimi dersi kapsamında Devletin yargı görevini bağımsız mahkemeler aracılığı ile nasıl kullandığını Adliyeyi gezerek gördüler. Özel Akhisar Koleji öğrenciyle birlikte; Öğretmenleri Hüdaverdi Görgün, Kemal Çeler, Saadet Atalı ve Müge Solakcı nezaretinde Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ekrem Aydıner’i makamında ziyaret edildi.

Cumhuriyet Başsavcı, savcılık makamı ve yargı organının diğer üyeleri hakkında Akhisar Koleji öğrencilerine bilgiler verdi. Daha sonra öğrenciler Ağır Ceza Mahkemesi duruşmalarına Mahkeme Başkanı Muhammet Güney’in izni ile katıldı. Öğrenciler merak ettiği konuları; Mahkeme Başkanı Muhammet Güney, Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Akkan, Kıdemli Ağır Ceza Hakimi Gülçin Süer, Ağır Ceza Hakimi Gürkan Ergin cevaplandırdı.

Yorumlar